Shop The Look NL

Shop The Look

Ontdek de stijl die bij je past

Zacht romantisch, krachtig industrieel of strak modern: wat je stijl ook is, bij ons vind je vast wat je zoekt. We styleden de mooiste trends van het moment in een paar opvallende looks. Allemaal bij ons verkrijgbaar. Online en in onze concept stores. 

Gezellig stoer wonen

Een strak, maar stijlvol interieur met een tafel en stoelen in basis zwart-wit kleuren en verzacht met een tafelblad van natuurlijk steigerhout in combinatie met leder en woonaccessoires in cognac tinten. 

Wonen met een speels effect

Gebruik zachte kleuren, zoals roze, oranje, crème en nude, in combinatie met marmer en terrazzo accessoires! In een licht interieur zijn accessoires met een patroon perfect om aan te vullen. 

Een harmonieus geheel

Een strakke, moderne look met een eikenhouten tafel gecombineerd met zwart staal. Het warme houten blad verzacht de harde look zwarte staal in een licht interieur. 

Een oase van rust én kleur 

Kom tot rust in je eigen oase met een tafel in warm eikenhout gecombineerd met wit staal. Maak van je eetkamer een plek die iedereen doet verlangen naar de winter en gezellig tafelen. 

Wonen met pit

Creëer een oase van rust en begin met een sterke zwart-wit basis in je interieur. Kies hiervoor een PURE Concru tafel met een licht blad en een zwart metalen onderstel als eyecatcher.