Soft Tones

Shop the look | Soft Tones

Wonen met een speels effect

Ga voor een fris interieur op basis van een PURE Concru tafel met een houten onderstel. Een lichte tafel in je eetkamer zorgt meteen voor een heerlijk lente gevoel. Gebruik zachte kleuren, zoals roze, oranje, crème en nude, om accenten te leggen, in combinatie met marmer en terrazzo accessoires! In een licht interieur zijn accessoires met een patroon perfect om aan te vullen. Zo geef je structuur aan je interieur en creëer je een speels effect met nude tinten, maar verlies je de focus op de tafel niet.

PURE CONCRU

RECHTHOEKIGE MICROTOPPING TAFEL MET EIKENHOUTEN ONDERSTEL

Beton met eikenhout is een prachtige combinatie voor een fris interieur! Deze PURE CONCRU tafel is afgewerkt met een betoncoating van microtopping, in een kleur naar keuze, en een massief eikenhouten onderstel. Dat maakt ze zeer onderhoudsvriendelijk. Door de speciale coating is de tafel volledig waterdicht. Ze is verkrijgbaar in uiteenlopende afmetingen en in meer dan 10 prachtige kleuren. Je hebt deze PURE CONCRU tafel al vanaf €1415 met een standaard afmeting van 220 x 90 cm.

hay about a chair soft tone
Hay About A Chair (wit) - €245
hk living marmer snijplank
HK Living Snijplank Marmer - €29,95
hk living mok 70 soft tones
HK Living Ceramic 70's Mug - €5,95
terrazzo kaars soft tones
HK Living Terrazzo Soy Candle - €29,95
oyoy soft tones
OYOY Placemat Terrazzo (2 Stk) - €27,50
liv interior plaid soft tones
Liv Interior Plaid - €49
linnen kussen soft tones
HK Living Linnen Kussen - €49,95
hk living fotohouder terrazzo
HK Living Terrazzo Fotohouder - €14,95

Iedereen is uniek, niemand is hetzelfde

Tafels helemaal volgens jouw wensen. Mix en match je favoriete materialen, bepaalde afmetingen en denk aan de afwerking. Aangevuld met een uitgebreide collectie stoelen en fijne woonaccessoires. Helemaal op jouw maat en 100% uniek! Shop de volledige look in onze concept stores in Diest & Merelbeke.