Advies (VERSIE 2)

Interieuradvies voor je eetkamer

Iedereen is uniek, net als jouw interieur.

Persoonlijk advies voor je eetkamer

Een interieur dat 100% bij jou past, dat is pas een échte thuis om in te leven. Een plek waar je je eigen persoonlijkheid in terug vindt, helemaal aangepast op jouw levensstijl. Iedereen is uniek en dat zou ook in je interieur tot leven moeten komen. Vooral in de ruimte waar jij het meeste tijd spendeert: je eetkamer.  

Onze specialisten staan voor je klaar om samen met jou de eetkamer van je dromen te creëren.

Ons aanbod interieuradvies op maat

interieuradvies concept store

IN DE CONCEPT STORE

Tijdens een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek in onze concept store kijken we samen naar jouw stijl, en brengen we die in balans met onze collectie eetkamermeubelen. We maken samen een complete look op maat.

interieur advies thuis

BIJ JOU THUIS

Een van onze experten komt bij je langs en bekijkt de eetkamer samen met jou tot in detail. We werken een concreet voorstel uit, mét moodboard en een persoonlijk stijlprofiel. Bovendien nemen we een heleboel stalen van onze meubelen mee naar je thuis!

online interieuradvies

ONLINE ADVIES

Een compleet online advies voor jouw eetkamer! Op basis van eenvoudige vragenlijst en een kort gesprek stellen we een moodboard voor je op, met stijladvies over kleuren, materialen, eetkamermeubels en accessoires. Volledig gratis en vrijblijvend.

interieur advies pure wood

Maak kennis met onze experten

Sofie

BOS

Trendspotter met een uitgesproken passie voor mode en design. Zorgt graag voor een warm onthaal en een
persoonlijk advies. 

Ilse

FRANSSENS

Trotse moeder en echte levensgenieter: maak kennis met Ilse. Ze maakte van haar hobby een job. Vol positief enthousiasme!

Mascha

BEEKMANS

Bezieler van het merk met een oog voor design, trends en styling. Mascha creëert interieurs op maat met haar hele hart.