Advies (VERSIE 2)

Interieuradvies voor je eetkamer

Iedereen is uniek, net als jouw interieur.

Boek jouw persoonlijke adviesmoment

Heerlijk! Een nieuw huis, een volledige renovatie of opfrisbeurt. Is jouw eetkamer klaar voor een compleet nieuwe look? De plek waar je leeft, werkt, speelt, ontdekt en de mooiste herinneringen creëert. Wij helpen je om die centrale ruimte in te richten met een persoonlijk interieuradvies. Kies voor een afspraak in onze showroom in Lommel, een afspraak bij je thuis of online.

Onze specialisten staan voor je klaar om samen met jou de eetkamer van je dromen te creëren.

interieuradvies concept store

IN DE SHOWROOM

Tijdens een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom kijken we samen naar jouw stijl, en brengen we die in balans met onze collectie eetkamermeubelen. We maken samen een complete look op maat.

interieur advies thuis

BIJ JOU THUIS

Een van onze experten komt bij je langs en bekijkt de eetkamer samen met jou tot in detail. We werken een concreet voorstel uit, mét moodboard en een persoonlijk stijlprofiel. Bovendien nemen we een heleboel stalen van onze meubelen mee naar je thuis!

online interieuradvies

ONLINE ADVIES

Een compleet online advies voor jouw eetkamer! Op basis van eenvoudige vragenlijst en een kort gesprek stellen we een moodboard voor je op, met stijladvies over kleuren, materialen, eetkamermeubels en accessoires. Volledig gratis en vrijblijvend.