Modern Black

Shop the look | Modern Black

Harmonieus wonen

Geef je eetkamer een strakke, moderne look met een eikenhouten tafel gecombineerd met zwart staal. Het warme houten blad verzacht de harde look zwarte staal in een licht interieur. Zo zorg je voor balans in kleur en harmonie in je eetkamer. Vul je tafel aan met zwarte stoelen uit verschillende materialen en accessoires in krachtige kleuren als blauw en groen. Werk met rijkelijke stoffen in lichtere kleuren om het geheel af te maken en een mooi geheel te creëren rond je eettafel.

Ekberg

EIKENHOUTEN TAFEL MET ONDERSTEL IN ZWART STAAL MET SCHUINE POTEN

Stoer en toch verfijnd, deze Ekberg tafel met eikenhouten blad en stalen onderstel heeft een combinatie van beiden! Het tafelblad is gemaakt van fraai eikenhout en verzacht de harde look van het onderstel met een mooie gedraaide poot. De Ekberg tafel wordt gemaakt in verschillende afmetingen, volledig op maat en staal kleuren naar keuze! De tafel is verkrijgbaar vanaf €1350 met een standaard afmeting van 220 x 90 cm.

liv interior plaid
Liv Interior Plaid - €49
liv interior kussen
Liv Interior Kussen - €34,90
hk living schapenvacht
HK Living Schapenvacht - €59,95
hay aac soft black
HAY Stoel AAC 26 Soft Black - €215
hk living mok 70 blauw
HK Living Mok - €5,95
hk living salade bowl
HK Living Saladebowl - €29,95
urban nature culture vaas
Urban Nature Culture Vaas - €59,95
hk living sojakaars
HK Living Sojakaars - €19,95

Iedereen is uniek, niemand is hetzelfde

Tafels helemaal volgens jouw wensen. Mix en match je favoriete materialen, bepaalde afmetingen en denk aan de afwerking. Aangevuld met een uitgebreide collectie stoelen en fijne woonaccessoires. Helemaal op jouw maat en 100% uniek! Shop de volledige look in onze concept stores in Diest & Merelbeke.