Scandinavisch wonen: meer dan je denkt

Scandinavisch wonen staat voor eenvoud, minimalisme, functionaliteit en vooral natuurlijke materialen en lichte kleuren. Less is more. Genieten van de kleine dingen. En laat het nu net dát zijn wat we bij PURE Wood Design verkopen. Onze collectie meubelen en Scandinavische woonaccessoires zijn geselecteerd met oog voor detail, op basis van drie kerncomponenten. Lees mee!

Minimale druk

Heb jij een Scandinavisch interieur? Dan straalt je woning rust uit. Met lichte, natuurlijke kleuren en open ruimtes. Ook duurzaamheid en design zijn geen vreemden voor jou. Je besteedt veel aandacht besteed aan de details van je meubels, die met de hand worden gemaakt.

scandinavisch wonen stijl

Maximaal comfort

Design is belangrijk, zolang het niet afdoet aan de functionaliteit. Alle materialen zijn duurzaam en gebruiksvriendelijk. Daarnaast houd je de ruimtes zo open mogelijk. Met hier en daar een zorgvuldig uitgekozen accessoire dat warmte uitstraalt.

Natuurlijkheid als uitgangspunt

En natuurlijk spelen natuurlijke materialen een hoofdrol in jouw interieur. Hout is een must, zoals eiken, dennen en essen. Ook andere natuurlijke materialen zoals leder en wol vinden hun plekje in je woning. In Scandinavië leef je in harmonie met de natuur. Dat is pas echt duurzaam.

scandinavisch wonen natuurlijk

Scandinavië ontdekken? Op onze webshop van PURE Wood Design én in onze concept stores proef je van alles wat deze stijl te bieden heeft. 

 

Mascha Beekmans
Op deze blog delen wij onze liefde, passie en werk op het gebied van interieur, design en styling. Je vindt er tips die je gaan helpen in je keuze voor een nieuwe tafel, bank of een mooie set stoelen. Bovendien staat de blog boordevol inspiratie voor de totaalinrichting van jouw interieur. We geven tips over materiaalgebruik en kleurentrends. Natuurlijk ontbreekt ook onze eigen woonaccessoire collectie niet. Pure handgemaakte producten en natuurlijke materialen. Ontdek de nieuwste collecties, en hoe jij shopt mét karakter.

Meest bekeken

Categorieën