Nieuwe telg in de familie! Handles and More: lederen accessoires.

Hoera! We hebben een nieuw merk in onze collectie. Maak kennis met Handles and More.​ Handgemaakte lederen handdoek ringen, magneet lussen en plankdragers in maar liefst 26 verschillende kleuren waarmee je eindeloos kan combineren in je interieur!

handles and more kleuren

Je vindt de natuurlijke bruine lederkleuren in ‘t gamma, maar wordt ook verrast door een paar opvallende knaltinten. Wat dacht je van Petrol, oranje, zachtroze en cognac? Erg uniek, maar prachtig in combinatie met een neutraal gebalanceerd interieur. Bovendien kun je de lederen dragers heel eenvoudig vervangen met een ander paar. Lekker afwisselen!

Wat het merk nog zo uniek maakt? Het feit dat geen enkel stukje leder dat ze gebruiken hetzelfde is! Da’s pas puur wonen. Je combineert ze met onze eigen planken van eikenhout en steigerhout. Dit maakt het super simpel om je accessoires af te stemmen op je PURE Wood meubelen en interieur.

Je hebt misschien al een mooie steigerhouten Brandal staan? Of een Holmegaard in eikenhout? Dan kun je die vanaf nu dus extra mooi aankleden met een paar bijpassende planken in combinatie met lederen plankdragers. Wedden dat je eetkamer zal opvallen wanneer je gasten over de vloer hebt? 

Leren plankdrager Handles and More
Leren handdoekring Handles and More

En wat nog? De producten van Handles & More zijn handgemaakt met natuurlijke producten. Volledig ontworpen en geproduceerd in Nederland. En daar zijn wij trots op, want dit sluit zonder twijfel aan op onze visie. Zoals je weet wordt ook onze tafelcollectie volledig handgemaakt in ons eigen Belgisch atelier. Vanuit ons eigen design, en met heel veel liefde. 

Weet jij al hoe je ze gaat combineren? De mogelijkheden zijn eindeloos! Hier vind je alvast wat inspiratie:

Leren plankdrager Handles and More
Leren plankdrager Handles and More

Wist je trouwens dat je online stalen kunt bestellen van onze houten tafels en wandplanken? Kies je favoriete afwerkingen en test ze uit bij je thuis.

Een staal kost €10 per stuk. Bij aankoop van je PURE Wood Design meubel krijg je het bedrag volledig teruggestort!

Kom het merk ontdekken in onze concept stores in Merelbeke en Diest, of shop ze online, gewoon hier op onze webshop. 

Tags: