Bezorgen en levertijden

Je bestelling bij je thuis

Besteld? Dan kun je vast niet wachten tot je meubelen in jouw interieur staan te pronken. Daarom doen we ons uiterste best om het zo snel mogelijk bij jou te krijgen.

Alle meubelen van PURE Wood Design worden door ons eigen team thuis bezorgd en gemonteerd (uitgezonderd stoelencollectie). Je krijgt dus geen pakket thuis bezorgd waarmee je zelf aan de slag moet. Natuurlijk kun je een bestelling ook altijd bij ons komen afhalen in Lommel (Maatheide 98A). Dan is de levertijd nog iets korter.

De actuele levertermijn van je bestelling

Op dit moment houdt je het beste rekening met een levertijd van ongeveer 6-8 weken. PURE Wood Design maakt bijna alle meubelen speciaal voor jou op maat. We leveren dan ook niet direct uit voorraad maar gaan per bestelling aan de slag. Het voordeel voor jou: een industriële tafel precies gemaakt naar jouw wensen. Je moet er dan wel rekening mee houden dan onze producten uitgesloten zijn van het herroepingsrecht. Meer info hierover? Ontdek de algemene voorwaarden.

De prijzen van je levering

Wij bezorgen en monteren onze handgemaakte meubelen bij je thuis voor onderstaande prijzen. Onze chauffeur en plaatser doet het zware werk. Ben je er zelf ook bij? Een helpende hand op een bovenverdieping wordt erg op prijs gesteld. We hebben namelijk geen verhuislift voorzien.

België: € 60,-
Nederland: € 75,-
Luxemburg: € 75,-
Duitsland: vanaf € 95,-
Frankrijk: vanaf € 85,- (Hauts-de-France, Grand-Est)
Oostenrijk: vanaf € 135,- (vraag naar de mogelijkheden)

Het afhaaladres van je bestelling

Natuurlijk zijn die bezorgkosten niet van toepassing als je je bestelling zelf afhaalt op het volgende adres:

PURE Wood Design
Maatheide 98A
3920 Lommel
België