Bezorgen en levertijden

Je bestelling bij je thuis

Besteld? Dan kun je vast niet wachten tot je meubelen in jouw interieur staan te pronken. Daarom doen we ons uiterste best om het zo snel mogelijk bij jou te krijgen. PURE Wood Design levert in de volgende landen: België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. 

Alle meubelen van PURE Wood Design worden door ons eigen team thuis bezorgd en gemonteerd (uitgezonderd stoelencollectie). Je krijgt dus geen pakket thuis bezorgd waarmee je zelf aan de slag moet. 

Natuurlijk kun je een bestelling ook altijd bij ons komen afhalen in Lommel (Maatheide 98A). Dan is de levertijd nog iets korter.

De actuele levertermijn van je bestelling

Op dit moment houdt je het beste rekening met een levertijd van ongeveer 6-8 weken (omwille van het zomerverlof zijn de levertijden momenteel wat langer). PURE Wood Design maakt bijna alle meubelen speciaal voor jou op maat. We leveren dan ook niet direct uit voorraad maar gaan per bestelling aan de slag. Het voordeel voor jou: een industriële tafel precies gemaakt naar jouw wensen. Ontdek de algemene voorwaarden.

Ook tijdens de Corona maatregelen blijven wij leveren! Wil je graag bestellen? Dit kan via onze webshop, telefonisch of per e-mail. Wij houden ons aan de Corona voorschriften.

De prijzen van je levering (inclusief montage)

Wij bezorgen en monteren onze handgemaakte meubelen bij je thuis voor onderstaande prijzen. Onze chauffeur en plaatser doet het zware werk. Ben je er zelf ook bij? Een helpende hand op een bovenverdieping wordt erg op prijs gesteld en is soms noodzakelijk. We hebben namelijk geen verhuislift voorzien. 

België
€ 60,- 

Nederland
€ 75,- 

Luxemburg
€ 85,- 

Duitsland
€ 95,- *in de volgende Duitse (Oostelijke) regio’s is de levering op aanvraag: Mecklenburg-Vorpommern, Brandenburg, Berlin, Sachsen-Anhalt, Thüringen, Sachsen. Contacteer ons voor de mogelijkheden. 

Frankrijk (Hauts-De-France, Grand-Est, Bourgogne-Franche-Comté) 
€ 145,-

Oostenrijk
€ 275,- (levering op aanvraag, contacteer ons voor de mogelijkheden)

Zwitserland
295,- (levering op aanvraag, contacteer ons voor de mogelijkheden)

Bestel je enkel stoelen dan betaal je 35 euro verzendkosten (55 euro in Luxemburg en Duitsland Postleitzahl 40000-59999). Voor woonaccessoires betaal je 6,95 euro verzendkosten in België en 9,95 euro voor alle andere landen. Samples en cadeaubonnen verzenden wij gratis. 

Het afhaaladres van je bestelling

Natuurlijk zijn die bezorgkosten niet van toepassing als je je bestelling zelf afhaalt op het volgende adres:

PURE Wood Design
Maatheide 98A
3920 Lommel
België