Online Advies (Type 1)

Interieuradvies voor je eetkamer

Heerlijk! Een nieuw huis, een volledige renovatie of opfrisbeurt. Is jouw eetkamer klaar voor een compleet nieuwe look? De plek waar je leeft, werkt, speelt, ontdekt en de mooiste herinneringen creëert. Wij helpen je om die centrale ruimte in te richten met een online interieuradvies op maat.

Samen bekijken we jouw eetkamer in detail. Aan de hand van een korte vragenlijst en een paar foto’s stellen we jouw interieurprofiel op en gaan we aan de slag met kleur, meubels en sfeer. Jij krijgt een concreet voorstel mét moodboard. 

Mascha

BEEKMANS

Hoi! Ik ben Mascha. Oprichtster van PURE Wood Design en gepassioneerde interieurliefhebber. Met mijn oog voor design, trends en styling creëer ik niet alleen nieuwe ontwerpen voor onze meubels, maar stel ik ook interieurs op maat samen. Met héél veel liefde. Ik kan dus niet wachten om ook met jouw interieurproject aan de slag te gaan.

Wat jij krijgt in je gratis advies

1. Jouw stijlprofiel op basis van je antwoorden in onze vragenlijst

2. Moodboard met sfeerimpressies aangepast aan jouw profiel

3. Kleurenadvies die de sfeer van je eetkamer bepaalt

4. Suggesties over vormen, materialen en afmetingen

5. Suggesties voor tafels, stoelen en woonaccessoires die perfect aansluiten op het totaalplaatje

moodboard online interieuradvies
online advies eetkamer

Het proces in 4 eenvoudige stappen

1. Start met het invullen van onze korte online vragenlijst en je stuurt ons een aantal foto’s en eventueel een grondplan. 

2. Je ontvangt een e-mail als bevestiging van je aanvraag. Vanaf dat moment starten wij alles op!

3. Wij gaan aan de slag met alle informatie en stellen jouw advies volledig samen.

4.  Binnen 10 werkdagen ontvang je het advies per mail. We bellen je op als je wilt om bijkomende vragen samen te overlopen.