#kopenmetkarakter: ontdek onze nieuwe collectie woonaccessoires

Wij kozen sinds kort voor een volledig nieuwe collectie woonaccessoires van zulke merken. Met pure handgemaakte producten en natuurlijke materialen aan een mooie prijs! Door te shoppen bij PURE Wood Design werk je dus ook mee aan mooie verhalen van externe merken. Merken met een sterke persoonlijkheid en een inspirerende missie. Ontdek de nieuwste collectie, en hoe jij koopt mét karakter.

Liv Interior

Hoe cultuur eruitziet? Liv interior creëert de unieke collecties woonaccessoires, met een prachtig design en nog mooiere verhalen. Denk gerecycleerde materialen, eerlijke prijzen en handgemaakt!

liv interior collectie

Earthware

Wij houden van authenticiteit. Daarom kozen we voor Earthware in ons assortiment woonaccessoires. Gemaakt door lokale artisans, volgens traditionele technieken. Eerlijk en geïnspireerd door de schatten van de aarde.

earthware collectie

Urban Nature Culture

Met Urban Nature Culture heb je de wereld in je handen. Letterlijk. Dit merk gaat op zoek naar verborgen parels en verloren schatten in de kleinste hoekjes van onze aarde. Zo creëren ze de meest unieke en creatieve producten!

urban nature culture collectie

 

Fan? Shop de collecties nu in onze concept stores, in Diest en Merelbeke!

Mascha Beekmans
Op deze blog delen wij onze liefde, passie en werk op het gebied van interieur, design en styling. Je vindt er tips die je gaan helpen in je keuze voor een nieuwe tafel, bank of een mooie set stoelen. Bovendien staat de blog boordevol inspiratie voor de totaalinrichting van jouw interieur. We geven tips over materiaalgebruik en kleurentrends. Natuurlijk ontbreekt ook onze eigen woonaccessoire collectie niet. Pure handgemaakte producten en natuurlijke materialen. Ontdek de nieuwste collecties, en hoe jij shopt mét karakter.

Meest bekeken

Categorieën