De lentetrends van het moment!

Het is lente, een nieuw seizoen en dus hoog tijd om de belangrijkste ruimte in jouw huis nog eens een opfrisbeurt te geven. Een eettafel is het hart van jouw woning, hij wordt dagdagelijks gebruikt om te eten en om aan te leven. Je beleeft er de mooiste #puretafelen momenten met je gezin, je vrienden en familie. Klaar om je interieur lenteproof te maken?

Mooie momenten gebeuren aan mooie tafels én in een mooi gedecoreerd interieur & exterieur. Decoratie en meubels zijn erg belangrijk, ze maken van je huis een thuis. Je kan er je persoonlijkheid mee uitdrukken en een omgeving mee creëren die rust en warmte brengt. 

Verliefd op de lente!

We helpen je graag om de laatste nieuwe trends in huis te brengen door unieke accessoires aan te bieden. Zo kan je je volledige woonkamer een opfrisbeurt geven en zorgen dat alles een geheel vormt. 

De lente in huis halen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! Met een fris nieuw servies, kleurige kaarsen en vazen, sierkussen en bloemen kom je al heel ver. Pastel tinten en natuurlijke materialen schreeuwen lentegevoel uit en kunnen dus niet ontbreken in je interieur. 

Woonaccessoires ss21

Het belangrijkste in je interieur? Een statement piece, ofwel je tafel! En wat nog belangrijker is, is de aankleding ervan. Met een paar accessoires haal je zo de lentezon en een heerlijk gevoel in huis. Wat dacht je van het kleurrijke servies van HK Living? Of vaasjes in alle vormen en kleuren, en kussen in zachte tinten?

HK Living
Woonaccessoires ss21
Woonaccessoires ss21

Een iets creatievere en speelse touch geven aan je interieur doe je met een line-art piece. Een kunstwerk dat zich uitdrukt door het gebruik van lijnen. We hebben heel wat mooie stuks in de collectie!

Line art
Line art
Line Art

Niet alleen binnen, maar ook buiten!

In de lente zijn de dagen langer en is buiten tafelen eens zo fijn als binnen. Een gezellig terras met een mooi aangeklede tafel is de perfecte plaats om te genieten van de zonnige dagen. 

Of wat dacht je van een zalige loungeset om heerlijk in weg te zakken op zonnige dagen? Hk Living zorgt voor de perfecte, en ook nog eens mooie oplossing.

HK Living tuin
HK Living tuin
HK Living tuin
HK Living tuin
HK Living tuin

Te veel mooie dingen gezien?

Het kiezen van je meubels is een belangrijke beslissing en niet iets wat je op 1, 2, 3 doet. Persoonlijk interieuradvies is echte een meerwaarde en dat vinden wij bij PURE Wood ook erg belangrijk. Kom langs en onze experten gaan met jou op zoek naar de perfect match waar je nog vele jaren plezier van zal hebben.

Je kan verschillende stijlen in elkaar laten vloeien, om een uniek meubelstuk te creëren. Het basiselement is hout, dit wordt behandeld hoe jij het wenst en aangevuld door andere kwaliteitsvolle materialen zoals aluminium en metalen. Bekijk hier hoe het er bij ons achter de schermen aan toe gaat. 

Ben jij klaar om de lente binnen in huis te brengen? Maak dan nu hier jouw afspraak!

Tags:
Mascha Beekmans
Op deze blog delen wij onze liefde, passie en werk op het gebied van interieur, design en styling. Je vindt er tips die je gaan helpen in je keuze voor een nieuwe tafel, bank of een mooie set stoelen. Bovendien staat de blog boordevol inspiratie voor de totaalinrichting van jouw interieur. We geven tips over materiaalgebruik en kleurentrends. Natuurlijk ontbreekt ook onze eigen woonaccessoire collectie niet. Pure handgemaakte producten en natuurlijke materialen. Ontdek de nieuwste collecties, en hoe jij shopt mét karakter.

Meest bekeken

Categorieën