Advies

Interieuradvies op maat

Iedereen is uniek, net als jouw interieur.

Persoonlijk advies voor je eetkamer

Een interieur dat 100% bij jou past, dat is pas een échte thuis om in te leven. Een plek waar je je eigen persoonlijkheid in terug vindt, helemaal aangepast op jouw levensstijl. Iedereen is uniek en dat zou ook in je interieur tot leven moeten komen. Vooral in de ruimte waar jij het meeste tijd spendeert: je eetkamer.  

Onze specialisten staan voor je klaar om samen met jou de eetkamer van je dromen te creëren.

Vraag jouw
adviesmoment aan

Vul het formulier in en wij nemen
zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw eetkamer op maat in 1, 2, 3

ONLINE PRATEN
Heb je een paar vragen voor ons over de afmeting of behandeling van je tafel? We spreken online af, telefoneren of communiceren via e-mail. Zo krijg je direct advies over stijl, stoelen, en decoratie, aangepast aan jouw ruimte. Met een paar duidelijke foto’s komen we samen al heel ver.

IN DE CONCEPT STORE
Tijdens een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek in onze concept store kijken we samen naar jouw stijl, en brengen we die in balans met onze collectie eetkamermeubelen. We maken de look compleet met woonaccessoires van merken met karakter. 

BIJ JOU THUIS
Een van onze experten komt bij je langs en bekijkt de ruimte samen met jou tot in detail. Voor het bedrag van €50 bepalen we de stijl, bekijken we alle mogelijkheden in afmeting en afwerking, en gaan we nog dieper in op de complete look van jouw eetkamer. We werken een concreet voorstel uit (met moodboard). Je krijgt het bedrag terug in de vorm van een korting bij je aankoop. Een fijn gratis advies dus!

interieur advies pure wood

Maak kennis met onze experten

Inge

Vandenbussche

Gepassioneerd door wonen, haar furr babies en de geur van vers gebakken brood: Inge geniet van de kleine dingen in ‘t leven.

Ilse

FRANSSENS

Trotse moeder en echte levensgenieter: maak kennis met Ilse. Ze maakte van haar hobby een job. Vol positief enthousiasme!

Heleen

Callens

Plant & kat lover met een passie voor interieur. Heleen is een creatieveling in hart en nieren, en speelt dit uit met krachtige trends.

Mascha

BEEKMANS

Bezieler van het merk met een oog voor design, trends en styling. Mascha creëert interieurs op maat met haar hele hart.