Winkelinrichting

Spraakmakende winkelinrichting

Winkelinterieurs zijn al lang niet meer enkel functioneel. Winkelen is anno nu een totaalbeleving die aantrekt door een spraakmakend winkelinterieur. Bij PURE Wood Design doen we niets liever dan jouw winkelpand te voorzien van bijzondere meubels en aankleding. Wij denken graag out of the box. We kiezen voor handgemaakt design, afgestemde kleuren en matchende aankleding. Eén ding is zeker, wie jouw winkel bezoekt, wil niet meer naar huis.

Van ontwerp tot realisatie


Wij denken persoonlijk mee met onze klanten. We gaan aan de slag met je wensen en vertalen deze naar een design waar je warm van wordt. Wij stellen je meubelen, stoelen, kleuren, tapijten en accessoires voor die perfect aansluiten bij je bedrijfsconcept en huisstijl. Je doelgroep en de aard van de producten die je verkoopt zijn belangrijk voor de manier waarop je je winkel inricht. Zo past een luxe winkelinrichting bij een winkel die merkkleding of sieraden verkoopt. Verkoop je fietsen, dan zul je eerder kiezen voor een stoere of zelfs industriële sfeer in je winkel. Het is belangrijk dat jouw doelgroep zich prettig voelt in je winkel. Maar het is net zo belangrijk dat de uitstraling van het interieur past bij de identiteit van jouw winkel. 

Bij PURE Wood Design denken wij net dat tikkeltje anders waardoor je de unieke beleving voor je klanten en bezoekers kunt creëren. Het is onze passie om jouw wensen te vertalen naar een winkelinterieur dat past bij je identiteit en budget.

Volledig op maat

Alle meubelen van PURE Wood Design worden op maat gemaakt. Bij ons is niets standaard. Dit maakt het mogelijk om je winkelruimte volledig naar smaak en wens in te richten. Heb je een grote toonzaal en presenteer je jouw producten graag op lange tafels? Of heb je een winkel waarbij je klanten soms even moeten wachten voordat ze geholpen kunnen worden? Of staan er vaak rijen voor de paskamers? Denk dan eens aan een koffiecorner met een comfortabel zitgedeelte in je winkel. 

De presentatie van de artikelen of producten die je verkoopt, heeft invloed op de verkoop. Natuurlijk wil je je producten zo neerzetten, dat ze goed verkocht worden. Dat begint natuurlijk met de keuze van stellingen, kasten en rekken. Ook dit kan bij ons volledig op maat. 

Heeft jouw winkel al jaren hetzelfde interieur? Misschien wordt het dan eens tijd voor verandering. Een vernieuwd interieur trekt opnieuw de aandacht van bestaande of nieuwe klanten en het geeft de mogelijkheid om je producten of artikelen anders te presenteren dan voorheen. Daag ons uit en wij vinden de oplossing voor jouw winkel of showroomruimte.  Stoelen en fauteuils zijn verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen, kleuren, stofferingen en afwerkingen. Zo kunnen wij alles naar wens voor je samenstellen. 

 

Totaalconcepten

Van totaalconcepten worden wij blij! Wij vertalen je wensen naar een concept. Wij helpen je graag met het volgende: inspirerende moodboards, kleurenplan, interieurplan, leveren en monteren van de meubelen, maatwerk ter plaatse. Laat je inspireren door onze mogelijkheden in onze winkel in Diest. Onze adviseurs helpen je graag!

PURE Wood Design Diest 

Grote Markt 5
3290 Diest
diest@purewooddesign.be
+32 (0)13 30 48 63

Openingstijden 

Woensdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 18.00 uur
Voor projecten ook op afspraak geopend

Voor elk budget

PURE Wood Design creëert meubelen voor elke prijscategorie. Dit is mogelijk omdat wij werken met materialen in elke prijsklasse. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor massieve houtsoorten als eikenhout, notenhout of gerecycleerd steigerhout. Heb je graag een effen materiaal voor presentatiebladen of kasten dan is melanine een ideaal materiaal. Ook microtopping en eikenfineer zit in ons assortiment. Wij starten vanuit je beschikbare budget en passen de ontwerpen en realisaties hier op aan. Steeds met een uniek design voor ogen!

Sterke merken

Wij werken voor onze winkelinrichtingen samen met de mooiste merken. Allemaal uniek en aansluitend bij onze totaalconcepten. Hay en Zuiver onderscheiden zich door hun bijzonder assortiment stoelen, tapijten en accessoires. HK living heeft de mooiste wandbekleding en accessoires voor winkelmuren en Kick Collection biedt stoelen en banken in honderden vormen en kleuren. Merken in verschillende prijsklassen maar allemaal aanvullend zodat wij winkelruimtes kunnen realiseren voor elk budget.