Urban Nature Lifestyle

Shop the look | Urban Nature Lifestyle

Wonen met pit en natuurlijke materialen

Creëer een oase van rust en begin met een sterke zwart-wit basis in je interieur. Kies hiervoor een PURE Concru tafel met een licht blad en een zwart metalen onderstel als eyecatcher. Het geeft je interieur instant meer karakter en pit. Ideaal voor wie houdt van een urban lifestyle én makkelijk aan te vullen met planten voor meer warmte en aankleding. Speel met materialen en structuren, als rotan, webbing en zeegras, en verwerk ze in kleine elementen. Zo doorbreek de strakke look van je interieur maar blijft je tafel in de spotlight staan.

PURE Concru Alesund

BETONCOATING TAFEL MET STRAK ZWART STALEN FRAME

Beton met staal: wat een prachtige combinatie! Deze PURE CONCRU tafel heeft een betoncoating met een fraai stalen frame dat extra karakter aan je eetkamer geeft. Het is een zeer onderhoudsvriendelijke tafel door de speciale microtopping, die de tafel een waterdicht oppervlak geeft. Je kan kiezen uit uiteenlopende afmetingen aangepast aan jouw wensen en meer dan 10 prachtige kleuren. Deze stijlvolle industriële tafel is verkrijgbaar vanaf €1165 met een standaard afmeting van 220 x 90 cm.

oyoy handdoek
OYOY Kleine handdoek - €12
jute mand urban nature culture
Urban Nature Culture jute mand - €39,95
hay about a chair aac127 soft
HAY About A Chair AAC127 Soft - €499
memobord vtwonen
VTwonen memobord draadwerk - €29,95
HK Living vaas speckled - €39,95
hk living metalen draadstoel
HK Living metalen draadstoel - €295
house doctor poef ratan
House Doctor poef ratan - €225
hk living kussen
HK Living katoen kussen - €24,95

Iedereen is uniek, niemand is hetzelfde

Tafels helemaal volgens jouw wensen. Mix en match je favoriete materialen, bepaalde afmetingen en denk aan de afwerking. Aangevuld met een uitgebreide collectie stoelen en fijne woonaccessoires. Helemaal op jouw maat en 100% uniek! Shop de volledige look in onze concept stores in Diest & Merelbeke.