Tuinadvies

Tuinadvies op maat

Iedereen is uniek, net als jouw interieur.

Ekberg Outdoor Tafel

Persoonlijk advies voor je tuintafel!

Een tuintafel die 100% bij jou past, dat is pas een échte eyecatcher op je terras. Een plek waar je je eigen persoonlijkheid in terug vindt, helemaal aangepast op jouw levensstijl. Iedereen is uniek en dat zou ook in je tuin tot leven moeten komen. 

Onze specialisten staan voor je klaar om samen met jou de tuintafel van je dromen te creëren.

interieuradvies concept store

IN DE CONCEPT STORE

Tijdens een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek in onze concept store kijken we samen naar jouw stijl, en brengen we die in balans met onze collectie eetkamermeubelen. We maken samen een complete look op maat.

interieur advies thuis

BIJ JOU THUIS

Een van onze experten komt bij je langs en bekijkt de eetkamer samen met jou tot in detail. We werken een concreet voorstel uit, mét moodboard en een persoonlijk stijlprofiel. Bovendien nemen we een heleboel stalen van onze meubelen mee naar je thuis!

online interieuradvies

ONLINE ADVIES

Een compleet online advies voor jouw eetkamer! Op basis van eenvoudige vragenlijst en een kort gesprek stellen we een moodboard voor je op, met stijladvies over kleuren, materialen, eetkamermeubels en accessoires. Volledig gratis en vrijblijvend.

Jouw tuintafel op maat in 1, 2, 3

ONLINE PRATEN
Heb je een paar vragen voor ons over de afmeting of behandeling van je tafel? We spreken online af, telefoneren of communiceren via e-mail. Zo krijg je direct advies over stijl, stoelen, en decoratie, aangepast aan jouw tuin. Met een paar duidelijke foto’s komen we samen al heel ver.

IN DE CONCEPT STORE
Tijdens een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek in onze concept store kijken we samen naar jouw stijl, en brengen we die in balans met onze collectie tuintafels. We maken de look compleet met woonaccessoires van merken met karakter. 

moodboard op maat

Maak kennis met onze experten

Ilse

FRANSSENS

Trotse moeder en echte levensgenieter: maak kennis met Ilse. Ze maakte van haar hobby een job. Vol positief enthousiasme!

Mascha

BEEKMANS

Bezieler van het merk met een oog voor design, trends en styling. Mascha creëert interieurs op maat met haar hele hart.

Sofie

BOS

Trendspotter met een uitgesproken passie voor mode en design. Zorgt graag voor een warm onthaal en een persoonlijk advies.