Maak je huis klaar voor het najaar, met de nieuwste trends van ‘t moment.

Op zoek naar dé najaarstrends voor je interieur? Wij hebben ze! Dit najaar draait helemaal rond het creëren van balans en harmonie in je huis. Het is belangrijk om de balans te vinden in materialen die elkaar goed aanvullen, denk bijvoorbeeld aan beton of staal in combinatie met een uniek stuk keramiek. Het doel? Het creëren van een mooie en matchende imperfectie!

HK living keramiek

Je moet van je huis je eigen, persoonlijke plekje maken. Daarvoor kan je best materialen gebruiken die je zelf mooi vindt en kleuren waarvan je tot rust komt. Want uiteindelijk zorg jij voor de balans in huis! Combineer dus warme en koude kleuren naar hartelust.

De trend van velvet, terrazzo en marmer zet zich ook dit najaar verder. Natuurlijke materialen op en top dus én ook nog eens in toffe kleuren. Wat dacht je van marmer met groene en nude tinten? Dat maakt het nog net iets specialer om toch in huis te halen.

dot cushion velvet trend

We brengen eenvoudige materialen in natuurlijke en aardetinten om meer warmte te creëren in kille ruimtes. Stuks die passen in elk interieur! En geef toe, je hebt nooit genoeg spullen om je huis aan te kleden.

Liever wat meer retro? Ga voor keramiek! De tijdloze kommen, borden, mokken en schalen, uit geglazuurd keramiek, met een retro vibe van HKliving brengen kleur in je kast en op tafel. Combineer erop los met de verschillende designs, kleuren en vormen uit de 70’s collectie. 

Wie trouwens zegt dat de kopjes enkel gemaakt zijn om uit te drinken, zit fout! Ze hebben het perfecte formaat om een kleine plant of cactus in te zetten.

keuken pure wood design
keuken pure wood
mok pure wood design

In ons najaarsaanbod zitten kleuren voor iedereen! Zachte nude tinten, of diepblauw en rijkelijk groen. We hebben het allemaal én in de vorm van een kussen. Wat wil je nog meer?

De DOT cushions van hay zijn perfect voor zowat overal in huis. Dit najaar hebben ze de kussens in een velvet jasje gestoken en in prachtige, warme kleuren gemaakt. Wie al fan was van de wollen en de katoenen voorgangers, gaat deze najaarseditie geweldig vinden!

dot cushions
Tags: