Top 5 best verkochte tuintafels

Oh la la lente!

“The first blooms of spring always make my heart sing.”

Er zijn zoveel verschillende tuintafels, dat het lastig kiezen is. Hieronder staat onze top 5 best verkochte tuintafels van dit moment.

Top 5 best verkochte tuintafels

Brandal industriële tuintafel in steigerhout met stalen frame

De meest geliefde tuintafel in onze collectie moet de Brandal Outdoor wel zijn! De prachtige steigerhouten tafel met stalen frame en industriële look doet menig harten sneller slaan en laat je dromen over zwoele zomeravonden met je geliefden. 

De Brandal is leverbaar in diverse afmetingen en met verschillende afwerkingen van het frame. De keuze is aan jou! Van de lengte, de behandeling tot de afwerking en kleur van het onderstel.

Het stalen frame van de tafel bestaat uit één geheel en is steeds 3 cm op 3 cm dik. Het steigerhouten tafelblad is 3 cm dik.

Wist je dat deze tafel ook verkrijgbaar is als indoor tafel? 

Vanaf € 1.045,00

Arendal tuintafel in steigerhout met stalen schuine poten

De Arendal Outdoor is een bijzondere tafel van gerecycleerd steigerhout met fraaie strakke poten van staal die mooi staat in iedere tuin! Het strakke en schuine van de poten geeft de tafel een speelse look, of je nu voor een extra lang of een normaal formaat kiest!

Net als bij onze andere tafels kan je ook bij de Arendal Outdoor de afmetingen, behandeling en afwerking kiezen. Zo maak jij de tafel 100% jou!

Het steigerhouten tafelblad is 3 cm dik en heeft een kader van 6 cm. De tafelpoten zijn 6 cm dik en staan op ongeveer 20 cm van de buitenzijden van het tafelblad, maar dit is op verzoek aanpasbaar!

Wist je dat deze tafel ook verkrijgbaar is als indoor tafel?

Vanaf € 865,00

Karlsted tuintafel in steigerhout met stalen x-poot

Karlsted is een elegante en sterke outdoortafel! De stalen x-poot in het frame geven de tafel een bijzondere en ietwat stoere look. Perfect als je graag een knaller van een tafel in je tuin wil! Het unieke karakter van de tafel toont zich in het steigerhout dat noesten kan vertonen.

De tafel is vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig steigerhout waarvan de planken zorgvuldig gedroogd, geschaafd en verlijmd zijn. 

Deze outdoor tafel is in vele afmetingen beschikbaar, met een maximale lengte van 300 cm.

Vanaf € 865,00

Norberg tuintafel in steigerhout met stalen onderstel en schuine poten

Solide en een tikkeltje stoer? Onze Norberg Outdoor tafel heeft het allemaal! De tafel bestaat uit een stoer blad van gerecycleerd steigerhout en een frame dat opvalt door de schuine poten.

Bij de Norberg Outdoor kies je zelf de afmetingen van de tafel, met een maximale lengte van 260 cm. Maar ook het onderstel en de behandeling kies je zelf!

Het stalen frame is 3 cm op 3 cm en het tafelblad is ongeveer 3 cm dik. 

Vanaf € 1.045,00

Ekberg tuintafel in steigerhout met schuine poten

Onze Ekberg Outdoor tafel is een stoere en toch verfijnde tafel van fraai steigerhout met een mooie gedraaide poot. Dit maakt de tafel niet te zwaar en laat hiermee het tafelblad uitspringen. Een echte eyecatcher dus!

De Ekberg Outdoor tafel is verkrijgbaar in verschillende lengtes, met een behandeling naar keuze en ook de staalkleur van het onderstel kies je helemaal zelf. 

Het steigerhouten tafelblad is ongeveer 3 cm dik, en heeft aan de kopse kanten en lange zijden een oversteek van 10 cm aan elke zijde. De maximale lengte van de Ekberg tafel is 300 cm. 

Vanaf € 1.045,00

Tuinadvies nodig?

Liever inspiratie opdoen in onze concept stores?

Spring eens bij ons binnen! We helpen je graag bij de zoektocht naar de perfecte tuintafel!

Onze concept stores in Merelbeke en Diest zijn open op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 – 19:00.