Tips van de experts: interieur lover Ilse toont je haar favoriete looks.

Elke week zetten we één van onze interieur adviseurs in de kijker, en zij tonen ons hun favoriete looks.
Deze week is het de beurt aan interior lover Ilse.

Interieur lover Ilse is 48 jaar jong, gelukkig gehuwd en trotse moeder van 3 kinderen. Haar karakter? Dat kunnen we best omschrijven als sociaal, eerlijk, positief en vooral een levensgenieter! Ze is al heel haar leven actief bezig met interieur, en zelfs na 28 jaar boeit de sector haar nog elke dag. “Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken.” En dat doet ze als adviseur bij PURE Wood Design.

Adviseur bij PURE Wood Design

Ilse is adviseur bij PURE Wood Design in onze concept store is Diest. Wat werken bij PURE Wood Design voor haar het leukste maakt? De mensen achter het bedrijf en het verhaal!

“Het feit dat je fantastisch mooie producten mag verkopen maakt het altijd leuk. Eigenlijk doe ik alles graag, en nooit iets met tegenzin. De interactie met de klant en het zoeken naar een mooi en geschikt interieur is toch wel het leukste van de job!”

Het meest blij wordt ze als ze de wensen van de klant kan inlossen, en ze met een gelukkig gevoel vertrekken. Want daar draait het allemaal om, toch?

Ilse’s favoriete item(s) uit de PURE Wood collectie

Duidelijk, de Holmegaard tafel met notenhouten blad ofwel de Brandal tafel met steigerhouten blad in de langste afmeting. Gecombineerd met de HK Living draadstoelen en de volledig zwarte kuipstoelen van Hay met een zacht wit vachtje in. En we kunnen haar geen ongelijk geven! Het zijn niet voor niets twee van onze meest populaire tafelmodellen.

Mijn favoriete collectie woonaccessoires is?

“Moeilijk om te kiezen, want alles is zo mooi! Als ik dan echt moet kiezen, kies ik voor de keramieken serie gradient in beide en roze tinten.”

Trends gespot

De trend volgens Ilse is duurzaamheid en natuurlijke materialen. Dit zijn trends die volgens haar nog eens heel belangrijk kunnen worden. Daarnaast is ze van mening dat een interieur niet perfect moet zijn, en er vooral in geleefd mag worden. Iets dat zich nog meer gaat vertalen in onze interieur!

Het grootste interieur dillema

“De afmetingen!” kunnen we haar volmondig horen zeggen. De meeste klanten wensen een tafel met zoveel mogelijk zitruimte, maar vaak is de ruimte waar de tafel komt te beperkt. Doordat we bij PURE Wood Design op maat werken, zijn er veel meer mogelijkheden, en dus nog meer keuzes. 

De specialiteit van Ilse

Als we op Ilse een specialiteit moeten plakken is het zeker en vast het feit dat ze oplossingen biedt waar de klant zelf niet aan dacht. “Door creatief te denken en naar het hele plaatje van het huis te kijken, kom je tot verrassende resultaten.” Conclusie? Luisteren naar de wensen en gewoonten van de klant zijn dus essentieel!

Mijn huis heeft een … stijl

“Een eclectische woonstijl! Het is een mix van stijlen die op een of andere manier blenden.” Ilse combineert altijd oude en nieuwe spullen. Je vindt zowel tweedehands en antieke stuks, als nieuwe en design stuks in haar interieur.

De gouden tip van Ilse

“Plak de afmetingen van de tafel en stoelen met tape op de grond! Vaak weten klanten niet welke afmeting van tafel ze wensen, of welke maat ze kunnen plaatsen in de ruimte. Door het op de grond te plakken krijgen ze er een beter beeld van.”

Hulp nodig bij het omtoveren van je interieur? Onze experts staan voor je klaar met online interieuradvies. Alsof je echt op bezoek bent in onze conceptstore!

Tags:
Mascha Beekmans
Op deze blog delen wij onze liefde, passie en werk op het gebied van interieur, design en styling. Je vindt er tips die je gaan helpen in je keuze voor een nieuwe tafel, bank of een mooie set stoelen. Bovendien staat de blog boordevol inspiratie voor de totaalinrichting van jouw interieur. We geven tips over materiaalgebruik en kleurentrends. Natuurlijk ontbreekt ook onze eigen woonaccessoire collectie niet. Pure handgemaakte producten en natuurlijke materialen. Ontdek de nieuwste collecties, en hoe jij shopt mét karakter.

Meest bekeken

Categorieën