Tips van de experts: deco addict Anna geeft je haar beste advies.

Elke week zetten we één van onze interieur adviseurs in de kijker, en zij tonen ons hun favoriete looks.
Deze week is het de beurt aan deco addict Anna.

Deco addict Anna is 38 jaar, prijst zichzelf gelukkig met een geweldige man en is trotse meter van Elyssa. Werk en familie nemen een belangrijke plaats in haar leven, maar ze geniet ook van lekker eten en dansen. Haar passie? Interieur design, en daarom is ze adviseur bij PURE Wood Design.

Adviseur bij PURE Wood Design

Anna is adviseur bij PURE Wood Design in onze concept store in Merelbeke. Wat werken bij PURE Wood Design voor haar het leukste maakt? De voldoening die ze krijgt als ze het eindresultaat ziet!

“Interieur is zowel een passie als een gevoel, een manier van leven. Ik geef graag advies aan mensen omdat het een voldoening geeft om het eindresultaat te zien.”

Het meest blij wordt ze als de mensen heel blij zijn van het uiteindelijke resultaat. En daar doen we het allemaal voor!

Anna’s favoriete item uit de PURE Wood collectie

“Momenteel is dat de Hosdalen tafel met zwart stalen frame, maar zoals een echte interieur addict verandert het met de trends mee.” En dat begrijpen wij volledig! 

Mijn favoriete collectie woonaccessoires is?

Anna’s favoriete collectie woonaccessoires is momenteel die van Urban Nature Culture. En gelijk geven we ze, deze collectie heeft zoveel mooie items. Voor ieder wat wils!

Trends gespot

De trend volgens Anna zijn kleuren en heel veel velvet, gouden accessoires, vazen in verschillende kleuren en vormen. Ze is blij dat droogbloemen ook hun intrede hebben gemaakt en dat deze zeker nog een paar seizoenen zullen meegaan.

Het grootste interieur dillema

“Zal de tafel wel passen met onze vloer?” denken veel klanten. Maar bij PURE Wood Design kunnen wij goed adviseren door foto’s of stalen te vragen en zelf goed mee te denken. Daarnaast is het beslissen over stoelen ook moeilijker.

De specialiteit van Anna

Als we op Anna een specialiteit moeten plakken is het zeker en vast interieurdesign. “Ik vind het geweldig om mee met de klant na te denken over hoe ze de ruimte kunnen indelen en decoreren.” Anna is dus zeker de perfecte adviseur voor jouw interieur!

Mijn huis heeft een … stijl

“Een eclectische woonstijl, maar toch een beetje strak en een beetje landelijk” Anna houdt er van om verschillende stijlen te combineren in haar interieur, en om mee te gaan met de trends van het moment.

De gouden tip van Anna

“Volg je hart en vergeet je persoonlijkheid niet. Maar als je twijfels hebt, vraag advies.” 

Hulp nodig bij het omtoveren van je interieur? Onze experts staan voor je klaar in onze conceptstores of met online interieuradvies.

Tags:
Mascha Beekmans
Op deze blog delen wij onze liefde, passie en werk op het gebied van interieur, design en styling. Je vindt er tips die je gaan helpen in je keuze voor een nieuwe tafel, bank of een mooie set stoelen. Bovendien staat de blog boordevol inspiratie voor de totaalinrichting van jouw interieur. We geven tips over materiaalgebruik en kleurentrends. Natuurlijk ontbreekt ook onze eigen woonaccessoire collectie niet. Pure handgemaakte producten en natuurlijke materialen. Ontdek de nieuwste collecties, en hoe jij shopt mét karakter.

Meest bekeken

Categorieën