PURE Wood Design x Urban Nature Culture, een match made in heaven!

Bij PURE Wood Design houden we van hout, en van puur wonen mét karakter. Van een écht thuisgevoel en heel veel sfeer. Onze tafels en meubelen worden dan ook met de hand gemaakt in ons eigen atelier. Op die manier garanderen we jou een puur Belgisch design, volledig op maat van jouw wensen. En die decoreren we graag met andere sterke merken, om het plaatje compleet te maken. 

Onze woonaccessoires worden zorgvuldig uitgekozen met oog voor detail en kwaliteit. We gaan voortdurend op zoek naar nieuwe producten die aansluiten bij ons concept, merken met een sterke persoonlijkheid, mooie verhalen en een inspirerende missie. Urban Nature Culture is er daar eentje van! 

“Door pure, ruwe materialen te combineren met de strakke belijning van staal en aluminium ontstaan vaak speelse ontwerpen die vrijwel in elk huis tot hun recht komen. Onze ontwerpen zijn overwegend basic met fraaie details door materiaalkeuze en kleurgebruik. De ideale combinatie!”

Urban Nature Culture

Oprichtster Anne Marie Hermans is al jaren op zoek naar de schoonheid en schatten in elke uithoek van de planeet die telkens een inspiratie zijn voor de nieuwe collecties. Met Urban Nature Culture wil ze oude technieken en kunst samenbrengen in harmonie met de natuur. 

Het Amsterdamse merk is tot leven gekomen doordat Anne erin gelooft dat de zorg voor de toekomst van onze wereld bij onszelf ligt. Dat maakt van UNC een home en lifestyle merk dat haar voortdurend uitdaagt met de vraag hoe we meer waarde kunnen toevoegen aan onze planeet, hoe we producten op een meer duurzame manier kunnen produceren door nieuwe en planeet vriendelijke bronnen te gebruiken, of zelfs te recyclen. Anne heeft het haar plicht gemaakt om in de toekomst te investeren en transparant te zijn over de manier waarop ze hun goederen produceren, net zoals wij bij PURE Wood Design ook doen!

Onze UNC selectie

Omdat we bij PURE Wood Design fan zijn van Urban Nature Culture hebben heel wat duurzame, maar vooral prachtige woonaccessoires van het merk in onze collectie. Van vazen en kussens, tot glazen, kannen, kruiken en kandelaars. 

Kussens

Je vindt niet één maar wel twee soorten kussens van UNC in onze collectie! Eentje in puur velvet, dat een vleugje van het verleden toevoegt aan je interieur en een heerlijk zacht kussen gemaakt van katoenfluweel in combinatie met linnen. 

Vazen, kandelaars en kannen

De vazen en kandelaars van UNC hebben allemaal unieke vormen en zijn gemaakt uit gerecycleerd glas of ander materiaal. Ze zijn dus allemaal uniek en nog eens prachtig ook! De verschillende kleuren en vormen maken het echte eyecatchers in je interieur.

Jute accessoires

Een ander materiaal dat we terugvinden in de collecties van Urban Nature Culture is jute. Een zeer dankbaar en vooral duurzaam product dat heel wat mooie accessoires oplevert, zoals placemats of een handige opbergmand. De ideale basic in huis!

De perfecte combinatie met onze tafels!

Daarnaast zijn de woonaccessoires van UNC dé perfecte combinatie met onze tafels, zowel indoor als outdoor! 

Wat is jouw favoriete item? Ontdek onze selectie Urban Nature Culture accessoires online of kom langs in onze conceptstores en bekijk ze met je eigen ogen!

Tags:
Mascha Beekmans
Op deze blog delen wij onze liefde, passie en werk op het gebied van interieur, design en styling. Je vindt er tips die je gaan helpen in je keuze voor een nieuwe tafel, bank of een mooie set stoelen. Bovendien staat de blog boordevol inspiratie voor de totaalinrichting van jouw interieur. We geven tips over materiaalgebruik en kleurentrends. Natuurlijk ontbreekt ook onze eigen woonaccessoire collectie niet. Pure handgemaakte producten en natuurlijke materialen. Ontdek de nieuwste collecties, en hoe jij shopt mét karakter.

Meest bekeken

Categorieën