PURE CONCRU in jouw interieur: zo style je dit uniek product

Onze nieuwe collectie handgemaakte tafels is net dat tikkeltje anders. Met PURE CONCRU hebben we een volledig nieuw concept en uniek interieur design ontwikkeld.

De tafels zijn gemaakt uit een paar stevige eiken houten of stalen poten met daarop een specifiek samengesteld betoncoating blad. Beton als tafelblad? Zeker! De microtopping is een innovatief materiaal dat volledig waterdicht, stevig, kleurvast, slijtvast en vlekbestendig is. Enorm onderhoudsvriendelijk dus! Hoe je ermee aan de slag gaat als ‘t op styling aankomt? Wij geven je tips!

pure concru betoncoating

Sterke kwaliteiten en heel veel persoonlijkheid.

Een PURE CONCRU tafel is niet alleen mooi, maar heeft ook veel sterke kwaliteiten. Die heeft het te danken aan de combinatie van een specifieke cement samenstelling en polymeren, die de microtopping vormen. Dit zorgt voor een hoge hechtingskwaliteit op de meest diverse oppervlakken. Iets wat je nog nooit eerder zag als tafelblad!

Volledig op maat, van afmeting tot kleur.

We maken onze tafels volledig op maat. Je kan dus frame en blad combineren naar hartenlust! Daarnaast is de PURE CONCRU collectie beschikbaar in oneindig veel kleuren. Jij kiest volledig zelf hoe je de tafel samenstelt, da’s pas verfijnd design! Een aantal tinten zijn standaard beschikbaar in ons gamma, maar als je het toch liever iets anders ziet kijken we samen naar de mogelijkheden. Zo kunnen we een heel strakke kleur verkrijgen, terwijl je anderzijds ook voor een gewolkt effect kunt gaan. 

pure wood concru kleur titanium
pure wood concru concret kleur
pure wood concru concret kleur
pure wood concru basalt kleur

Wist je trouwens dat je online stalen kunt bestellen van onze PURE Concru tafels? Kies je favoriete afwerkingen en test ze uit bij je thuis.

Een staal kost €10 per stuk. Bij aankoop van je PURE Wood Design meubel krijg je het bedrag volledig teruggestort!

Urban, romantisch of bohemian chique.

PURE CONCRU past écht in elke huiskamer. Je zou misschien denken dat een materiaal als beton heel industrieel is. Niets is minder waar! Je kan de tafels makkelijk combineren en aankleden in eender welke stijl. Hou je bijvoorbeeld van een urban interieur? Dan is een tafel met stalen frame de perfecte match! De combinatie tussen het lichte blad en de donkere stalen poten geeft een strakke look, zonder in te boeten op karakter. 

pure concru stalen frame
pure concru stalen frame zijaanzicht
pure concru styling staal microtopping

Als je het liever wat kleiner en romantischer houdt, kies je misschien beter voor de ronde PURE Concru tafel. Ook deze is te combineren met een houten of stalen frame. Vaak geeft eikenhout hier een natuurlijk effect aan, waardoor je het Scandinavische gevoel iets sterker naar boven haalt. 

pure concru ovaal
pure concru tafel rond

Naast rechthoekig en rond hebben we ook een PURE Concru tafel met ovale vorm! Dit creëert een romantische sfeer in je huiskamer. Ideaal voor gezellige etentjes met kaarslicht in goed gezelschap.

Of wat dacht je van modern bohemian chic? Een neutrale basis gecombineerd met aardse tinten zijn de perfecte mix voor een warme huiskamer. En daar hoort natuurlijk ook een mooie keukentafel bij, met een wit stalen frame in dit geval!

pure concru bohemian

Ook in 't klein: Pure Concru Salontafel

Er bestaan dus heel wat mogelijkheden om je PURE Concru tafel in je interieur te combineren. Zelfs in je woonkamer, want naast eetkamertafels hebben we ook salontafels in dit unieke design. De kleine PURE Concru versie kan je gebruiken als salontafel of als bijzettafel. Lekker gezellig.

Het is duidelijk; een PURE Concru tafel past in elk interieur, groot of klein. Met hun vele voordelen zijn ze nog gebruiksvriendelijker als een houten keukentafel én uniek in design.

Eerlijk, dat wil toch iedereen in huis hebben staan?! Ontdek vandaag nog de volledige collectie. 

Tags: