PURE Concru, een unieke tafelcollectie!

PURE Concru is een unieke tafelcollectie in zijn soort! De tafels zijn gemaakt uit een prachtig afgewerkte betoncoating (microtopping) in combinatie met elegante onderstellen. Een echt pronkstuk dus!

De PURE Concru tafelcollectie kenmerkt zich door een verfijnd design, prachtige kleuren en een volledig waterdicht oppervlak. Bij PURE Wood Design hebben we de tafels in 4 verschillende standaardkleuren, maar PURE Concru kan in oneindig veel kleuren worden geleverd door toevoeging van pigmenten! 

Waarom een PURE CONCRU tafel?

Voor wie zich afvraagt waarom ze voor een PURE Concru tafel zouden kiezen hebben wij het antwoord! En dat met een heel lijstje aan voordelen:

  • • Het is een uniek design.
  • • Ze hebben een volledig waterdicht oppervlak.
  • • Ze hebben een natuurlijke uitstraling.
  • • De tafels zijn zeer onderhoudsvriendelijk.
  • • Ze zijn kleurvast, slijtvast en vlekbestendig.
  • • Er zijn eindeloze kleurmogelijkheden.
PURE CONCRU

Het tafelblad

Het tafelblad van de PURE Concru tafels zijn afgewerkt met een specifieke betoncoating. De verwerking van het materiaal, ook wel de microtopping genoemd,  vindt plaats in een aantal zorgvuldige stappen. Het product microtopping, bestaande uit vloeibaar polymeer en een specifiek cementmengsel, wordt in verschillende lagen handmatig aanbracht op de ondergrond van 4 cm dik. Het geeft ieder tafelblad een unieke natuurlijke uitstraling en een waterdichte structuur.

Het onderstel

Voor het onderstel kozen we voor elegante tafelframes vervaardigd uit massief Europees eikenhout en gepoedercoat staal. Het eikenhout wordt afgewerkt op twee verschillende manieren, met matte vernis of gezeept.

De stalen frames van de Concru tafels is verkrijgbaar in diverse kleuren poedercoating. Je kan standaard kiezen uit mat zwart, wit of donkergrijs, maar ook andere RAL-kleuren zijn mogelijk of zelfs kleur met structuur! Liever een ruwstalen onderstel? Dat kan ook! Dan werken wij het staal af met een transparante vernis. Bekijk hier de verschillende staalkleuren

Een PURE Concru tafel onderhouden

Er zijn twee onderhoudsproducten verkrijgbaar voor de PURE CONCRU tafels.

Perfetto-CF is een geconcentreerd neutraal reinigingsmiddel voor dagelijks onderhoud van je tafel. Hiermee worden vuil en lichte vlekken verwijderd.

Ideal Care is een beschermende matte coating voor jaarlijks onderhoud. Hiermee blijft een mooie glans behouden en kan de beschermingslaag worden vernieuwd.

Onze beschikbare modellen

De PURE Concru tafelcollectie bestaat uit eettafels en salontafels in verschillende afmetingen. De collectie is beschikbaar in verschillende vormen van rond, rechthoek en ovaal tot ellips en vierkant. PURE Concru tafels zijn ook in afwijkende afmetingen, bladdiktes en eindeloze kleurstellingen verkrijgbaar. Zo wordt het echt de tafel van jouw dromen!

De meeste van onze eikenhouten en industriële tafels kunnen zelf samengesteld worden! Zie je een mooi tafelblad op onze website en een ander stalen onderstel of potenpaar? Wil je liever steigerhout in plaats van eikenhout? Geen probleem!

Wij maken Scandinavische en industriële meubelen naar uw wens! Vraag ons advies op maat voor de tafel van je dromen!

Tags:
Mascha Beekmans
Op deze blog delen wij onze liefde, passie en werk op het gebied van interieur, design en styling. Je vindt er tips die je gaan helpen in je keuze voor een nieuwe tafel, bank of een mooie set stoelen. Bovendien staat de blog boordevol inspiratie voor de totaalinrichting van jouw interieur. We geven tips over materiaalgebruik en kleurentrends. Natuurlijk ontbreekt ook onze eigen woonaccessoire collectie niet. Pure handgemaakte producten en natuurlijke materialen. Ontdek de nieuwste collecties, en hoe jij shopt mét karakter.

Meest bekeken

Categorieën