Onmisbare accessoires voor een zomers gevoel!

Nu de zomer echt begonnen is en de zomervakantie volop aan de gang is vertoeven we maar al te graag in onze eigen tuin. Het liefst nog een tuin die aangekleed is met de mooiste accessoires die ons een zomers gevoel geven en van je tuin een klein paradijsje maken! Wij geven je enkele van onze favorieten van het moment.

Summer loving…

Ah, de zomer! Ons favoriete seizoen want niets beter dan heerlijk buiten vertoeven in de tuin met de zon op ons gezicht. Lekker luieren in een heerlijke lounge of je voetjes onder een prachtige tuin tafel schuiven en je neerploffen in een zalige tuinstoel. En ja hoor, wij hebben het allemaal! 

tuinstoelen

Alles voor de sfeer!

Een tuin of terras zonder aankleding, da’s maar niets! Daarom zorgen wij voor de mooiste woonaccessoires ooit die absoluut niet kunnen ontbreken in je tuin. Wat dacht je van Ibiza vibes met jute placemats en een opbergmand voor de zalige zachte dekentjes van HK Living? De zachte velvet kussens kunnen uiteraard ook niet ontbreken!

jute mand

Tijd voor een picknick?

Handige serveerschalen, een grote kan voor homemade limonade en stijlvolle voorraadpotjes, dat zijn de ingrediënten voor een zomerse picknick in je tuin! Wij hebben enkele topitems in onze collectie die zeker en vast niet kunnen ontbreken. Oh, vergeet de geurkaarsen van HK Living niet. Ze geven niet alleen een lekkere geur, maar houden de insecten ook nog eens op afstand!

HK Living voorraadpotje

Klaar voor zwoele zomeravonden!

Met deze musthave items ben jij helemaal klaar voor de zwoele zomeravonden! Beleef samen met je gezin, familie en vrienden heel wat #puretafelen momenten aan je PURE Wood Design tuintafel, aangekleed met de mooiste accessoires. 

Tags:
Mascha Beekmans
Op deze blog delen wij onze liefde, passie en werk op het gebied van interieur, design en styling. Je vindt er tips die je gaan helpen in je keuze voor een nieuwe tafel, bank of een mooie set stoelen. Bovendien staat de blog boordevol inspiratie voor de totaalinrichting van jouw interieur. We geven tips over materiaalgebruik en kleurentrends. Natuurlijk ontbreekt ook onze eigen woonaccessoire collectie niet. Pure handgemaakte producten en natuurlijke materialen. Ontdek de nieuwste collecties, en hoe jij shopt mét karakter.

Meest bekeken

Categorieën