Kantoorinrichting

Unieke kantoorinrichting

Wij van PURE Wood Design zijn creatief en inventief en doen niets liever dan jouw kantoor, werkplek, entree, vergaderruimte en lunchruimte voorzien van bijzondere meubels en aankleding. Wij stappen af van de standaard kantoorinrichting en denken het liefste out of the box. We kiezen voor handgemaakt design, afgestemde kleuren en matchende aankleding. Wij toveren elke kantoorruimte om tot een bijzondere en fijne werkplek. Ben je  op zoek naar een nieuw interieur voor je kantoor of bedrijfsruimte? Dan ben je bij PURE Wood Design aan het juiste adres.

 

Van ontwerp tot realisatie


Wij denken persoonlijk mee met onze klanten. We gaan aan de slag met je wensen en vertalen deze naar een design waar je warm van wordt. Wij stellen je meubelen, stoelen, kleuren, tapijten en accessoires voor die perfect aansluiten bij je bedrijfsconcept en huisstijl. Wij denken net dat tikkeltje anders waardoor je de unieke werkomgeving voor je medewerkers kunt creëren.
Het interieur van je kantoorruimte heeft een grote invloed op je medewerkers en de mensen die je op kantoor ontvangt. Wij geloven dan ook dat een kantoorinrichting meer is dan alleen het kantoormeubilair. Het gaat om de totale beleving. Het is onze passie om jouw wensen te vertalen naar een interieur dat past bij je identiteit en budget. 

Volledig op maat

Alle meubelen van PURE Wood Design worden op maat gemaakt. Bij ons is niets standaard. Dit maakt het mogelijk om je kantoorruimte volledig naar smaak en wens in te richten. Werk je graag met je medewerkers aan extra lange tafels van 400 cm of heb je behoefte aan een unieke roomdivider? Wil je ronde werktafels op stahoogte of juist mobiel verplaatsbaar meubilair? Daag ons uit en wij vinden de oplossing voor jouw kantoor of werkruimte. Bureau- of vergaderstoelen zijn verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen, kleuren, stofferingen en afwerkingen. Zo kunnen wij alles naar wens voor je samenstellen. 

Totaalconcepten

Van totaalconcepten worden wij blij! Wij vertalen je wensen om naar een concept. Wij helpen je graag met het volgende: inspirerende moodboards, kleurenplan, interieurplan, leveren en monteren van de kantoormeubelen, maatwerk ter plaatse. Laat je inspireren door onze mogelijkheden in onze winkel in Diest. Onze adviseurs helpen je graag!

PURE Wood Design Diest 

Grote Markt 5
3290 Diest
diest@purewooddesign.be
+32 (0)13 30 48 63

Openingstijden 

Woensdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 18.00 uur
Voor projecten ook op afspraak geopend

Voor elk budget

PURE Wood Design creëert meubelen voor elke prijscategorie. Dit is mogelijk omdat wij werken met materialen in elke prijsklasse. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor massieve houtsoorten als eikenhout, notenhout of gerecycleerd steigerhout. Heb je graag een effen materiaal voor werkbladen dan is melanine een ideaal materiaal. Ook microtopping en eikenfineer zit in ons assortiment. Wij starten vanuit je beschikbare budget en passen de ontwerpen en realisaties hier op aan. Steeds met een uniek design voor ogen!

Sterke merken

Wij werken voor onze kantoorinrichtingen samen met de mooiste merken. Allemaal uniek en aansluitend bij onze totaalconcepten. Hay en Zuiver onderscheiden zich door hun bijzonder assortiment bureaustoelen, tapijten en accessoires. HK living heeft de mooiste wandbekleding voor kantoormuren en Kick Collection biedt stoelen in honderden vormen en kleuren. Merken in verschillende prijsklassen maar allemaal aanvullend zodat wij kantoorruimtes kunnen realiseren voor elk budget.