Interieurarchitecten

Voor interieurarchitecten en designers

Bij PURE Wood Design werken we samen met professionals die net als wij fan zijn van (Belgisch) maatwerk, natuurlijke materialen en een ambachtelijke aanpak. We doen dat in volle samenspraak en laten je graag kennismaken met onze jarenlange ervaring.

Ben je interieurarchitect of ontwerper en wil je met ons samenwerken? Wij informeren je graag over onze mogelijkheden en aantrekkelijke kortingen voor professionele aankoop. 

Voor meer info of een kennismaking: bel Mascha op 0468 216636 of stuur een e-mail naar info@purewooddesign.be

Ontwerp met jouw klant in onze 3D configurator


Is je klant op zoek naar een maatwerk designtafel van Belgische bodem? In onze configurator stel je samen met je klant de tafel van hun dromen samen. Er is keuze uit meer dan 200 tafeldesigns. Je kunt zelfs het 3D design inladen in je eigen ontwerpprogramma en op die manier aan je klant laten zien.   

Breng je graag een bezoek aan een van onze conceptstores? Onze adviseurs staan klaar voor jou en je klant. 

B2B projecten

Ook wanneer je voor grotere projecten ontwerpt ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn expert in het inrichten van winkels, kantoren en horecagelegenheden. Aan de hand van jouw ontwerp doen wij een voorstel voor maatwerk inrichting, wandbekleding, tafels, stoelen, verlichting en woonaccessoires. Wij werken samen met kwalitatieve merken in alle prijsklassen zoals Zuiver, HAY, HK Living, Houe, Urban Nature Culture, OnsHus, Handles&More, Oyoy en Kick Collection. Ons aanbod is erg groot en wij bieden bovendien aantrekkelijke aankoopkortingen voor je project. 

Aantrekkelijke aankoopkortingen

Wanneer je professioneel bij ons aankoopt als interieurarchitect of vormgever geniet je van aantrekkelijke kortingen. Door onze aankoopvolumes bij onze merken kunnen wij steeds scherp voor je inkopen. Wij werken samen met de mooiste interieurmerken uit Belgie, Scandinavië en Nederland zoals Zuiver, Hay, Houe, HK Living, Kick Collection, Urban Nature Culture, Handles and More, Oyoy en Original Home. Allemaal parels van merken die naadloos aansluiten op ons eigen PURE Wood Design concept.