Inrichting van Instagram-proof vakantiewoning: Ardennen Lodge

Ben jij ook op zoek naar een passende in- of outdoor inrichting van jouw vakantiewoning? Mét maatwerk meubels? Heb je hiervoor nood aan deskundig advies en een persoonlijke partner die meedenkt over het totaalconcept? Ontdek hoe PURE Wood Design de outdoor inrichting voor ‘Ardennen Lodge’ realiseerde.

De perfecte aankleding voor een luxe vakantielodge

Ardennen lodge is een luxe vakantiewoning in La-Roche-en-Ardenne met een capaciteit van 15 personen in een elegante scandinavische stijl. De eigenaars van deze uitermate stijlvolle vakantielodge gingen op zoek naar een professionele partner voor de aankleding van de outdoor ruimte. Hiervoor namen ze PURE Wood Design onder de arm.

Een passende invulling van stijl & budget

De eerste stap in het hele proces was het inwinnen van informatie rond de gewenste interieurstijl. Hiervoor kwam de klant langs in onze winkel in Merelbeke. Waar hij enerzijds uitgebreid advies kreeg over de sfeer en uitstraling maar ook over de materiaalkeuze, afwerking en afmetingen. Anderzijds kon hij de verschillende collecties en maatwerkmogelijkheden live ontdekken.

Een andere optie is het aanvragen van een huisbezoek door één van onze ervaren interieurspecialisten. Zij komen steeds ter plaatse met verschillende kleurstalen en houtsoorten. Zo krijg je meteen een duidelijk beeld van wat er mogelijk is. Onze specialisten denken mee over een passende invulling in de juiste sfeer en binnen het vooraf bepaalde budget.

Keuze voor luxueuze materialen

Voor Ardennen Lodge werden er meubels op maat gemaakt die perfect aansloten bij de minimalistische uitstraling van de scandinavische lodge. Dankzij het gebruik van pastelgroene gepoedercoate poten bij de verschillende steigerhouten zitbanken werden er unieke buitenmeubels gecreëerd.

Maar ook voor de functionaliteit werd er gekeken naar maatwerk in afmeting en afwerking. Zo werden er extra lange tafels van 4 meter lang en verschillende zitbanken van 2,5 meter lang ontworpen om de vele gasten comfortabel te kunnen zetten en werd er bewust gekozen voor een roestvrij stalen (RVS) frame met een centrale middenlegger. Bovendien werden de meubels speciaal behandeld zodat ze perfect bestand zijn tegen alle weersomstandigheden zonder hun luxe uitstraling te verliezen.

Totaalconcept voor elke vakantiewoning, groot en klein

Dankzij maatwerk is in principe elke invulling van jouw project mogelijk met oog voor detail, kwaliteit, afwerking en de juiste sfeer. Daarnaast beschikken we over een uitgebreide collectie aan accessoires zoals kussens & tapijten, servies, stoelen,… Zo brengen wij jouw totaalconcept tot leven en zorgen we dat alles tot in de puntjes klopt. Van advies tot uitwerking. Strak en minimalistisch of liever wat meer tierlantijntjes? Bij PURE Wood Design is alles mogelijk.

inrichting vakantiewoning

Op zoek naar een ervaren partner voor de in- en/of outdoor inrichting van jouw vakantiewoning? Contacteer ons voor een voorstel op maat.

Mascha Beekmans
Op deze blog delen wij onze liefde, passie en werk op het gebied van interieur, design en styling. Je vindt er tips die je gaan helpen in je keuze voor een nieuwe tafel, bank of een mooie set stoelen. Bovendien staat de blog boordevol inspiratie voor de totaalinrichting van jouw interieur. We geven tips over materiaalgebruik en kleurentrends. Natuurlijk ontbreekt ook onze eigen woonaccessoire collectie niet. Pure handgemaakte producten en natuurlijke materialen. Ontdek de nieuwste collecties, en hoe jij shopt mét karakter.

Meest bekeken

Categorieën