Horeca inrichting

Van vakantiewoning tot bistrobar

De inrichting van je vakantiewoning, wijnbar, eetcafé, restaurant, lunchroom of bed&breakfast…wij weten er wel raad mee. Bij PURE Wood Design creëren we interieur ervaringen die je horecazaak er doen uitspringen en die blijven plakken bij de consument. De sfeer in je zaak, het gevoel dat het opwekt, het interieur, wat consumenten zien en ervaren… Wij maken de beleving compleet.

Van ontwerp tot realisatie

Wij denken persoonlijk mee met onze klanten. We gaan aan de slag met je wensen en vertalen deze naar een design waar je warm van wordt. Wij stellen je meubelen, stoelen, kleuren, tapijten en accessoires voor die perfect aansluiten bij je bedrijfsconcept en huisstijl. Wij denken net dat tikkeltje anders waardoor je de unieke omgeving voor je gasten en klanten kunt creëren. Het gaat om de totale beleving. Het is onze passie om jouw wensen te vertalen naar een interieur dat past bij je identiteit en budget. 

Volledig op maat

Alle meubelen van PURE Wood Design worden op maat gemaakt. Bij ons is niets standaard. Dit maakt het mogelijk om je horecaruimte of vakantiewoning volledig naar smaak en wens in te richten. Maak je je restaurant graag cozy en gezellig met veel ronde tafels of laat je je gasten liever tafelen aan XXL tafels? Richt je je Bed&Breakfast graag sfeervol in werk je alles het liefste af in hout? Of kies je eerder voor een industriële stijl?  Daag ons uit en wij vinden de oplossing voor jouw horecagelegenheid. Wij maken het concept compleet met onze uitgebreide stoelencollectie, onze keramiek series en serviescollecties. Zo kunnen wij alles naar wens voor je samenstellen. 

Totaalconcepten

Van totaalconcepten worden wij blij! Wij vertalen je wensen naar een concept. Wij helpen je graag met het volgende: inspirerende moodboards, kleurenplan, interieurplan, leveren en monteren van de meubelen, maatwerk ter plaatse. Laat je inspireren door onze mogelijkheden in onze winkel in Diest. Onze adviseurs helpen je graag!

PURE Wood Design Diest 

Grote Markt 5
3290 Diest
diest@purewooddesign.be
+32 (0)13 30 48 63

Openingstijden 

Woensdag 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 18.00 uur
Voor projecten ook op afspraak geopend


Voor elk budget

PURE Wood Design creëert meubelen voor elke prijscategorie. Dit is mogelijk omdat wij werken met materialen in elke prijsklasse. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor massieve houtsoorten als eikenhout, notenhout of gerecycleerd steigerhout. Heb je graag een effen materiaal voor tafelbladen of kasten dan is melanine een ideaal materiaal. Ook microtopping en eikenfineer zit in ons assortiment. Wij starten vanuit je beschikbare budget en passen de ontwerpen en realisaties hier op aan. Steeds met een uniek design voor ogen!

Sterke merken

Wij werken voor onze horeca inrichtingen samen met de mooiste merken. Allemaal uniek en aansluitend bij onze totaalconcepten. Hay en Zuiver onderscheiden zich door hun bijzonder assortiment stoelen, tapijten en accessoires. HK living heeft de mooiste wandbekleding en accessoires voor muren en Kick Collection biedt stoelen en banken in honderden vormen en kleuren. Merken in verschillende prijsklassen maar allemaal aanvullend zodat wij horeca ruimtes kunnen realiseren voor elk budget.