Het proces achter een tafel op maat!

100% Belgisch, 100% uniek, 100% PURE. Da’s PURE Wood Design.

Niemand is hetzelfde, iedereen is uniek, dat weten we. Daarom maken we meubelen helemaal naar jouw smaak en volgens jouw wensen, alles kan bij PURE wood. Je kiest al je elementen volledig zelf uit. Van jouw inspiratie naar een realisatie. 

Hoe gaat dit proces er nu aan toe?

Jij brengt een moodboard vol inspiratie, en een hoofd vol ideeën mee. Dan gaan we samen rond de tafel zitten en bekijken we de mogelijkheden om het meubelstuk van jouw dromen te realiseren.

Weet je nog niet 100% wat jij wil? Ben je onzeker en gaat je stijl alle kanten uit? Geen zorgen, wij geven ook persoonlijk advies om een perfecte match te vinden, iets wat 100% past bij jouw levensstijl. 

Het is belangrijk dat een meubelstuk volledig bij jouw smaak en levensstijl past. Meubelen zijn namelijk een belangrijk onderdeel van jouw leven. Hier hechten wij bij PURE Wood erg veel belang aan. 

Wanneer alle plannen en ideeën klaar zijn, gaan onze vakmannen aan de slag met jouw PURE Wood meubelstuk. We maken van een idee, ontwerp iets tastbaar, da’s onze belofte!

moodboard op maat

Puur wonen

Hout, een thuisgevoel en veel sfeer is onze insteek voor PURE Wood Design. Eerlijk en mét karakter. We gebruiken pure en ruwe materialen en maken hier, in combinatie met strakke belijningen van staal en aluminium, een pareltje van. Helemaal op maat van jouw wensen.

tafel op maat proces
tafel op maat
proces tafel op maat

Daarnaast zijn we steeds op zoek naar nieuwe producten, merken en accessoires die bij onze visie aansluiten. Merken met een sterke persoonlijkheid, mooie verhalen en een inspirerende missie, daar kiezen we voor. Natuurlijk handgemaakt, kwaliteitsvol en met oog voor detail. Want dat draagt bij aan jouw puur wonen experience!

Enkele van onze merken:

HK Living
HAY design
Handles and more
Original Home
Urban Nature Culture

Hoe wij terug geven aan de natuur

We krijgen heel veel van de natuur, het zorgt namelijk voor onze basismaterialen. We zijn hier dan ook enorm dankbaar voor en willen maar al te graag iets terug geven aan de natuur. Zo zetten wij onze stempel op economie en ecologie. We zijn altijd bezig met duurzaamheid, doordachte beslissingen en pure kwaliteit. We behandelen al onze grondstoffen op dezelfde manier als onze klanten, met heel veel liefde. En we bouwen een bos, ons eigen stukje natuur. Het PURE wood design bos!

Koop je een tafel? Dan planten wij achter de schermen een boom in ons eigen PURE Wood Design bos. Een klein gebaar, met mooie gevolgen! 

op maat natuur

Er zit meer achter de meubels van PURE Wood Design dan je denkt, en daar zijn we trots op! We zijn 100% Belgisch, 100% uniek en 100% PURE!

Nog op zoek naar de tafel van je dromen? Ontdek onze realisaties, laat je inspireren en misschien tot binnenkort in onze conceptstores voor jouw uniek, PURE meubelstuk. 

Tags:
Mascha Beekmans
Op deze blog delen wij onze liefde, passie en werk op het gebied van interieur, design en styling. Je vindt er tips die je gaan helpen in je keuze voor een nieuwe tafel, bank of een mooie set stoelen. Bovendien staat de blog boordevol inspiratie voor de totaalinrichting van jouw interieur. We geven tips over materiaalgebruik en kleurentrends. Natuurlijk ontbreekt ook onze eigen woonaccessoire collectie niet. Pure handgemaakte producten en natuurlijke materialen. Ontdek de nieuwste collecties, en hoe jij shopt mét karakter.

Meest bekeken

Categorieën