Het mooiste moederdagcadeau ooit: een upgrade van je tafel

Je denkt er misschien niet al te vaak bij na, die tafel in je eetkamer. Zo’n dagdagelijks meubelstuk, is dat dan zo speciaal? Ja hoor. Denk maar eens aan al die mooie herinneringen die je er al hebt beleefd, en alle spannende momenten die er nog aan komen. Ook als mama, jong en oud. 

Het is de plek waar je je kinderen ziet opgroeien en openbloeien. Waar wordt gelachen, gespeeld en gehuild. Is jouw tafel klaar voor nog meer? Gun jezelf of je mama eens een upgrade: een krachtige tafel die voor 100% past bij je persoonlijkheid en levensstijl.

Meer dan een tafel

Aan die ene tafel is al zó veel gebeurd! Denk maar aan hoeveel luiers je hebt vervangen op deze tafel. Aan alle ‘eerstes’ die je hier hebt beleefd: van de eerste hapjes en stapjes van je baby, tot de eerste zelfgemaakte knutselwerken, de eerste gezelschapsspelen met het hele gezin en de harde blokmomenten als student. Allemaal #puretafelen momenten die je voor geen geld van de wereld zou willen missen. 

Wat die ervaringen nog specialer zou maken? Een upgrade van die tafel. Helemaal op maat. Bij Pure Wood Design kies je alles op basis van jouw persoonlijkheid. Van de afmetingen en het materiaal van je tafel tot de kleuren van de afwerkingen. Het onderstel, maar ook de dikte van het blad.  Alles om nog meer te kunnen genieten van die momenten. 

Holmegaard Eikenhout moederdag
Holmegaard eikenhout/stalen frame V-profiel

"De tafel die écht bij je past, die maak je zelf"

De gouden tip van Mascha Beekmans, oprichtster van PURE Wood Design? “Kies altijd voor een tafel die gericht is op je persoonlijkheid en je karakter. Eentje die echt past bij jezelf en je gezin. Een leuke ronde tafel is misschien hartstikke mooi, maar als die niet voldoende ruimte overlaat voor je kinderen om zorgeloos te spelen kies je beter voor een andere optie. Maatwerk speelt daarin een belangrijke rol. De tafel die écht bij je past, die maak je zelf. Dat doen wij voor jou, maar wel helemaal in samenspraak.”

Heb je kinderen in huis die vaak hun huiswerk aan tafel maken? Ga dan voor een langere tafel, met net een zitplaats meer. Of heb je een leuke hobby, maar heb je daarvoor welk wat werkruimte nodig? Door van je eetkamertafel een echte leefplek te maken creëer je comfort en sfeer. Nog een voordeel? Je moet niet meteen alles opruimen, want er is voldoende plaats voor het avondeten!

Mascha

Advies op maat

Ben jij al klaar voor die upgrade? Wij zijn ervan overtuigd dat een tafel op maat het mooiste moederdagcadeau is dat je kan geven. Je geeft echt pure familiemomenten cadeau; levenslange herinneringen, oneindig veel borden spaghetti, gezellige avonden met vrienden, de beste verjaardagsfeestjes van je kinderen en zo veel meer.

Hulp nodig bij de keuze? Onze experten geven je volledig online of offline advies over welke tafel het beste past bij jouw interieur en jouw persoonlijkheid. 

Wil jij ook persoonlijk advies voor je eetkamer, de plek waar je leeft, werkt, speelt, ontdekt en de mooiste herinneringen creëert? Wij helpen je om die centrale ruimte in te richten met een compleet interieuradvies op maat. Tijdens je persoonlijke afspraak in onze concept store, bij jouw thuis of volledig online. Schrijf je hier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

Tags:
Mascha Beekmans
Op deze blog delen wij onze liefde, passie en werk op het gebied van interieur, design en styling. Je vindt er tips die je gaan helpen in je keuze voor een nieuwe tafel, bank of een mooie set stoelen. Bovendien staat de blog boordevol inspiratie voor de totaalinrichting van jouw interieur. We geven tips over materiaalgebruik en kleurentrends. Natuurlijk ontbreekt ook onze eigen woonaccessoire collectie niet. Pure handgemaakte producten en natuurlijke materialen. Ontdek de nieuwste collecties, en hoe jij shopt mét karakter.

Meest bekeken

Categorieën