Handmade in Belgium

Trots! Dat zijn we nog meer sinds we officieel drager zijn van het Handmade in Belgium label. Een kwaliteitskeurmerk van UNIZO, en de kers op de taart van ons verhaal.

Dit HIB label staat voor authenticiteit,  ambacht en kwaliteit. Dat past perfect bij datgene waar wij voor staan: duurzame materialen, handgemaakte meubelen. Wij produceren onze eigen collectie in ons atelier in België, en werken samen met lokale partners en sterke merken met een verhaal.

Kopen met karakter

‘Handmade’ is helemaal terug van nooit weggeweest. Als moderne consument ga je op zoek naar authentieke producten, en hecht je steeds meer belang een lokale productie en duurzame processen. Net als ons ben je waarschijnlijk gefascineerd door ambachtelijke technieken en handgemaakte producten.

Omdat het karakter uitstraalt, en je zo bovendien bijdraagt aan een mooi verhaal. Met het HIB-label creëren we samen met UNIZO een sterker imago voor puur vakmanschap. Gewoon hier in België. Zo onderscheiden we ons van industriële massaproductie, en denken we samen aan de toekomst.  

Kwalitatief produceren, met liefde en oog voor detail. Zo verzekeren we niet alleen een stempel op ecologie, maar ook op economie. Doe jij ook mee? Koop met karakter.