Genieten van een heerlijke nazomer dankzij snel geleverde tuintafels op maat? Het kan!

Wil jij ook graag ten volle kunnen genieten van aankomende nazomer in je tuin of op je terras? Ben je nog op zoek naar een unieke duurzame tuintafel? Maar vraag jij je af of het nu op het einde van de zomer nog wel de moeite is om je terras aan te pakken? Wij geven jou alvast 3 redenen waarom een tafel van PURE Wood Design jouw ideale (tuin)match is. 

norberg_outdoor_tuintafel

Belgische tuintafels op maat

De zomer loopt jammer genoeg op z’n einde maar het mooie weer blijft, als we de weersvoorspellingen mogen geloven, nog wel even duren. Ideaal dus voor nog een hele resem aan gezellige tuinfeestjes, BBQ’s en avonden op het terras. Je hoort het al, het is dus absoluut nog niet te laat om een nieuwe tuintafel in huis te halen. Maar je wil hier logischerwijs geen weken meer op wachten. 

Bij PURE Wood Design gebeurt het volledige proces van de maatwerk tafels in België. Van design tot productie, alles wordt gerealiseerd in ons eigen Atelier te Lommel. Ook de levering en plaatsing worden verzorgd door Hugo, mede-zaakvoerder. Dankzij deze korte keten kunnen we steeds de nodige kwaliteit, persoonlijke touch én zeer snelle levertermijnen garanderen. 

Kwaliteit & duurzaamheid

Door ons typisch Belgisch weertje krijgen je buitenmeubels vaak heel wat te verduren doorheen het jaar. Periodes van droogte en veel zonlicht zoals deze zomer worden afgewisseld met harde regenbuien en windvlagen in de wintermaanden. Wanneer je investeert in een mooie nieuwe tuintafel wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk meegaat en je hem niet telkens moet binnen zetten wanneer er minder weer voorspeld wordt. 

Kwaliteitsmaterialen en de juiste behandeling zijn hierbij van groot belang. Alle tuintafels van PURE Wood Design zijn speciaal ontwikkeld voor buitengebruik. Zo is het staal steeds voorzien van een extra beschermingslaag die roest tegengaat en ook het hout wordt dankzij een behandelingslaag beschermd tegen weer en wind. 

De juiste sfeer creëren

Een uitnodigend tuinterras begint uiteraard bij een mooie tafel maar er komt nog zoveel meer bij kijken om de juiste sfeer te creëren. Denk maar aan de keuze in materialen, kleuren, tuinstoelen, accessoires,… Het totaalplaatje moet kloppen om écht volledig tot rust te kunnen komen in je tuin of op je terras. 

PURE Wood Design is ontstaan vanuit onze passie voor hout en interieurvormgeving. Al onze materialen worden steeds zorgvuldig uitgekozen met oog voor kwaliteit. Heb je graag wat ondersteuning en advies voor de aankleding van jouw (tuin)terras? Dan komen onze experts graag even ter plaatse om samen met jou de verschillende mogelijkheden te bespreken. 

Ben jij nog op zoek naar een mooie tuintafel die bovendien snel geleverd kan worden? Kom langs in één van onze PURE Wood Design winkels in Merelbeke of Diest of surf naar onze webshop.

Heb je vragen over één van onze producten? Stel ze hier!

Mascha Beekmans
Op deze blog delen wij onze liefde, passie en werk op het gebied van interieur, design en styling. Je vindt er tips die je gaan helpen in je keuze voor een nieuwe tafel, bank of een mooie set stoelen. Bovendien staat de blog boordevol inspiratie voor de totaalinrichting van jouw interieur. We geven tips over materiaalgebruik en kleurentrends. Natuurlijk ontbreekt ook onze eigen woonaccessoire collectie niet. Pure handgemaakte producten en natuurlijke materialen. Ontdek de nieuwste collecties, en hoe jij shopt mét karakter.

Meest bekeken

Categorieën