Een unieke eetkamer die je gasten omverblaast? Ontwerp je eigen eettafel bij PURE Wood Design.

Wil jij je gasten in stijl kunnen ontvangen? Ben je op zoek naar een extra lange tafel voor alle momenten met grote groepen vrienden/familie? Of wil je graag iets specialer? Bij PURE Wood Design creëren we prachtige kwalitatieve eettafels op maat van jouw interieur. 

unieke houten eettafel

Volledig op maat van jouw wensen

Bij PURE Wood Design is zo goed als alles mogelijk. Je hebt de volledige controle in de creatie van je droom eettafel. Zo kies je alles zelf. 

  • De vorm: Rechthoekig, ovaal of toch liever rond? 
  • De afmetingen: Extra lang of extra breed? Allemaal geen probleem!
  • Het materiaal: Ga je voor eikenhout, steigerhout, notenhout of voor onze pure concru betoncoating? 
  • De afwerking: Ook het onderstel is volledig te personaliseren. Ga je voor een houten onderstel of liever voor een stalen frame? 
  • De kleur/behandeling: Gaat je voorkeur uit naar de natuurlijke uitstraling van het hout of wil je het liever wat lichter, donkerder? En welke kleur krijgt het stalen frame? 

 

Vind je al deze keuzes toch wat veel? Dan is er natuurlijk ook het brede aanbod aan standaard tafelmodellen om uit te kiezen. Daar maakten wij zelf de perfecte tijdloze combinaties. 

Begeleiding door interieur experten

Je eetkamer is de plek waar je geniet, eet, werkt, speelt, leeft,.. Het inrichten van deze toch wel belangrijke ruimte is dus voor sommigen een absolute droom en voor anderen een ware  hel. De vele keuzes die gemaakt moeten worden kunnen voor heel wat twijfels en stress zorgen. 

Je eettafel moet namelijk niet alleen bij de rest van je interieur passen. Hij moet ook functioneel zijn. Heb je regelmatig veel bezoekers over de vloer? Dan zijn de afmetingen van je tafel erg belangrijk zodat iedereen comfortabel aan tafel plaats kan nemen. Heb je kleine kinderen? Dan is een tafel zonder scherpe hoeken een slimme optie en een behandeling waardoor je tafel makkelijk afwasbaar is misschien ook geen overbodige luxe. 

Om geen belangrijke aspecten te vergeten bij de keuze van de perfecte tafel staan onze interieur experts in onze conceptstore te Diest je graag bij met het nodige advies op maat van jouw interieur. We bekijken verschillende stalen en geven je gericht advies over de materiaalkeuze, kleurkeuze, stijlen en bekijken samen welke combinaties het best in jouw woning passen. Zo kunnen we een concreet voorstel uitwerken met een moodboard en een persoonlijk stijlprofiel.

Krijg je liever online het nodige advies of heb je graag een huisbezoek? Ook dat kan! 

persoonlijk stijladvies

Persoonlijke levering

Om zeker te zijn dat jouw PURE Wood Design tafel in perfecte staat aankomt, zorgt mede-oprichter Hugo steeds zelf voor de levering. Bij PURE Wood Design vinden we dit persoonlijk contact ontzettend belangrijk. Bovendien leveren we niet gewoon tot aan de deur maar plaatsen wij de tafel meteen op de gewenste plek. Zo zijn we zeker dat de tafel perfect tot z’n recht komt.  

persoonlijke lebvering pure wood design

Wil jij ook een unieke eettafel die je bezoekers omver blaast? Contacteer PURE Wood Design voor meer informatie. 

Mascha Beekmans
Op deze blog delen wij onze liefde, passie en werk op het gebied van interieur, design en styling. Je vindt er tips die je gaan helpen in je keuze voor een nieuwe tafel, bank of een mooie set stoelen. Bovendien staat de blog boordevol inspiratie voor de totaalinrichting van jouw interieur. We geven tips over materiaalgebruik en kleurentrends. Natuurlijk ontbreekt ook onze eigen woonaccessoire collectie niet. Pure handgemaakte producten en natuurlijke materialen. Ontdek de nieuwste collecties, en hoe jij shopt mét karakter.

Meest bekeken

Categorieën