Een kijkje in onze conceptstore in Diest.

Mascha Beekmans, zaakvoerster van Pure Wood Design, leidt je (virtueel) rond in onze prachtige conceptstore in hartje Diest. Neem een kijkje en laat je inspireren! 

Unieke sfeer

“Zodra je onze winkel in Diest binnenkomt, ervaar je meteen de unieke sfeer van Pure Wood Design. Dat vertaalt zich in een aantal mooie sfeerkamers die zich op onze twee bovenverdiepingen bevinden. Waarbij je de unieke sfeer proeft. Je maakt kennis met stoffen, je voelt materialen, je kan gaan zitten op stoelen die je aanspreken. Je hebt dus de mogelijkheid van zodra je onze winkel bezoekt, om het hele concept te beleven.” 

Persoonlijk interieuradvies

“Als je voor gericht interieuradvies komt, ga je met ons onder het genot van een kopje koffie aan de slag met het interieur van jouw keuze. Onze interieuradviseur staat je bij in het kiezen van het juiste tafelmodel maar dat niet alleen. Heb je ook stoelen, een bank, aankleding, een kast nodig? Ook daarmee kunnen wij jou helpen. Het kan allemaal op maat. 

Populairste tafelmodel

“In onze winkel tref je een groot gedeelte van onze collectie aan. Mijn persoonlijke favoriet in onze eigen tafelcollectie is tafelmodel Brandal. Een tafel die je kan combineren met verschillende houtsoorten. Het leuke aan deze tafel is dat hij echt in elk interieur tot zijn recht komt.”

3D configurator

“Naast winkeladvies kan je ook terecht op onze online webshop. Hier vind je de gehele tafelcollectie, stoelen collectie en woonaccessoires. Wil je combinaties maken? Dan kan je gebruik maken van onze online configurator.” 

winkel Diest

Wil jij graag je favoriete tafel, stoelen, woonaccessoires in het echt komen bewonderen, testen en ervaren? Kom langs in onze conceptstore in Diest. 

Mascha Beekmans
Op deze blog delen wij onze liefde, passie en werk op het gebied van interieur, design en styling. Je vindt er tips die je gaan helpen in je keuze voor een nieuwe tafel, bank of een mooie set stoelen. Bovendien staat de blog boordevol inspiratie voor de totaalinrichting van jouw interieur. We geven tips over materiaalgebruik en kleurentrends. Natuurlijk ontbreekt ook onze eigen woonaccessoire collectie niet. Pure handgemaakte producten en natuurlijke materialen. Ontdek de nieuwste collecties, en hoe jij shopt mét karakter.

Meest bekeken

Categorieën