Een kast voor al je herinneringen is de perfecte eyecatcher vol persoonlijkheid

Gezelligheid en persoonlijkheid in je interieur? Dan creëer je met de juiste combinatie van meubelen en woonaccessoires. En je zou het bijna niet zeggen, maar een open kast met een industriële look is de perfecte basis voor zo’n eyecatcher vol persoonlijkheid in je interieur.

Karakter in elke interieurstijl

Of je nu een rustiek gevoel wilt creëren, of net houdt van de rust van een Scandinavisch interieur: zo’n open industriële kast past in bijna elk interieur. Het is een kwestie van de houtsoort, én de spulletjes waarmee je ‘m vult. Hou jij wel van een stoere look? Dan kies je best voor een stevige houtsoort met een verleden. De robuustheid van het hout, in combinatie met donker metaal, creëert karakter zonder dat ‘t te zwaar is.

kast industrieel

Liever iets fijner? Een lichte houtsoort, in combinatie met wit afgewerkt metaal zorgt nog steeds voor een industrieel karakter, maar is subtieler. Bekijk het als een getemde industriële kast, die nog meer ruimte overlaat voor persoonlijkheid.

Persoonlijkheid als eyecatcher

De combinatie van metaal en hout geeft je kast een heleboel persoonlijkheid. Jij bepaalt zelf het verhaal, door te spelen met verschillende accessoires, licht en groen. Kies voor foto’s en objecten die je doen denken aan een bepaalde tijd. Zo breng je jouw herinneringen tot leven.

kast hout staal

En zo ontstaat er voor ieder wat wils! Hou jij van een lekker bord eten? Stel je collectie kookboeken tentoon in je kast. Of ben je een echte avonturier? Verzamel souvenirs van je reizen, en orden ze keurig in je rek. Wedden dat je gasten vragen om je verhalen te vertellen?

Een kast op jouw maat

En de grootte? Die kies je op basis van je woning. Een grote boekenkast voor in de woonkamer, of een kleiner rekje voor in de hal. Of wat denk je van een kast-bureaucombinatie? Alles kan met een kast op maat.

kast op maat hout

Ook zo’n eyecatcher in je interieur? Ontdek onze kasten, of laat er een maken, volledig op maat.

Mascha Beekmans
Op deze blog delen wij onze liefde, passie en werk op het gebied van interieur, design en styling. Je vindt er tips die je gaan helpen in je keuze voor een nieuwe tafel, bank of een mooie set stoelen. Bovendien staat de blog boordevol inspiratie voor de totaalinrichting van jouw interieur. We geven tips over materiaalgebruik en kleurentrends. Natuurlijk ontbreekt ook onze eigen woonaccessoire collectie niet. Pure handgemaakte producten en natuurlijke materialen. Ontdek de nieuwste collecties, en hoe jij shopt mét karakter.

Meest bekeken

Categorieën