Duurzaam belgisch interieur voor je kantoor/praktijk?

Nu medewerkers weer volop op kantoor komen werken, zien we veel bedrijven investeren in een leukere kantooromgeving. Wil jij ook je kantoor/praktijk (ver)bouwen? Heb je nood aan nieuw kantoormeubilair? Ben je hiervoor op zoek naar functionele en stijlvolle meubels op maat? Ontdek in deze blog waarom PURE Wood Design de ideale partner is voor jouw bedrijfsinterieur project. 

belgisch design kantoor

Terug naar kantoor: een fijnere werkomgeving

Ze bestaan nog, de typische muffe bedrijfsruimtes waar inspiratie ver te zoeken is. Bij PURE Wood Design stappen we af van standaard praktijk-/kantoorinrichtingen en denken we liefst ‘out of the box’. We gaan aan de slag met kantoor ontwerpen die de productiviteit boosten en praktijkruimtes die klanten aantrekken en op hun gemak doen voelen. Dankzij maatwerk is dan ook zo goed als alles mogelijk. Een extra lange vergadertafel? Een unieke roomdivider? Een ronde werktafel op stahoogte of liever mobiel meubilair? Het kan allemaal. Wij zorgen steeds voor een uniek concept rekening houdende met functioneel comfort, een sfeervol design en even belangrijk, jouw beschikbare budget. 

Het trendy of rustgevend interieur dat je bij andere bedrijven ziet, kunnen wij samen met jou ook realiseren. Het gebruik van natuurlijke kwalitatieve materialen zoals eikenhout, steigerhout, notenhout,.. vaak in combinatie met staal, is wat PURE Wood Design typeert. In ons Belgisch atelier maken we alles van tafels, banken en opbergmeubilair volledig zelf maar ook voor stoelen, verlichting en woonaccessoires werken we samen met kwalitatieve merken in alle prijsklassen. 

Nieuw interieur zonder stress

Het (her)inrichten van je bedrijfsruimte kan vaak heel wat gepieker, twijfels en stress met zich meebrengen. De juiste uitstraling is namelijk van groot belang voor het imago van je bedrijf en voor de band met klanten, patiënten, bezoekers,.. PURE Wood Design is gespecialiseerd in het vertalen van de bedrijfsidentiteit in een uniek en stijlvol interieur design. Je project is dus gegarandeerd in goede handen. 

Bij de start van een B2B project komen onze experten steeds ter plaatse met de nodige stalen. Zo kunnen klanten meteen enkele mogelijkheden zien, voelen en ervaren. Tegelijkertijd kunnen wij ons dankzij het persoonlijk contact beter inleven in klanten. Aangezien we tijdens een bezoek moeilijk alles kunnen meebrengen, nodigen we klanten ook graag uit in onze conceptstore in Diest. Hier kan men steeds alle materialen, afwerkingen, kleuren, stoffen en accessoires bekijken. 

We denken samen na over een uniek concept dat de juiste stijl en de sfeer van je bedrijf weergeeft. Hiervoor hechten we veel belang aan het leren kennen van de identiteit en eigenheid van een bedrijf maar ook van de mensen achter het bedrijf. 

Vervolgens stellen we een persoonlijk moodboard op met kleuradvies en gaan we aan de slag met meubels, stijlelementen, woonaccessoires,… We zorgen voor een mooi samenhangend geheel dat perfect aansluit bij de merkidentiteit van de klant. 

Tenslotte zorgen we ook zelf voor de levering en inrichting van het geheel ter plaatse. 

Nieuw interieur binnen uw budget en deadline

Bij PURE Wood Design werken we met verschillende kwalitatieve materialen en merken in verschillende prijscategorieën. Zo starten we steeds vanuit het beschikbare budget en passen we onze ontwerpen en realisaties hier volledig op aan. 

Bovendien zijn we zeer flexibel. Indien er een deadline is, proberen we hier steeds in te schakelen zodat de levering tijdig plaatsvindt. Dit is mogelijk omdat alles bij ons in huis gebeurt, van ontwerp tot productie maar ook de levering. Ons Belgisch atelier zorgt er bovendien voor dat er geen kostbare tijd verloren gaat aan transport van de gemaakte meubels. 

Graag samen bekijken hoe we van jouw bedrijfsinterieur een echte droom werkplek kunnen maken? Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.  

Mascha Beekmans
Op deze blog delen wij onze liefde, passie en werk op het gebied van interieur, design en styling. Je vindt er tips die je gaan helpen in je keuze voor een nieuwe tafel, bank of een mooie set stoelen. Bovendien staat de blog boordevol inspiratie voor de totaalinrichting van jouw interieur. We geven tips over materiaalgebruik en kleurentrends. Natuurlijk ontbreekt ook onze eigen woonaccessoire collectie niet. Pure handgemaakte producten en natuurlijke materialen. Ontdek de nieuwste collecties, en hoe jij shopt mét karakter.

Meest bekeken

Categorieën