Design vertalen in realisatie

Van concept tot realisatie

Een compleet interieur, de tafel van je dromen of die fijne bureau waar je al zo lang aan denkt. Het maakt niet uit wat jouw idee omvat: wij brengen het tot leven in ons eigen Belgisch atelier met onze unieke collecties. Handgemaakt, en helemaal op jouw maat.

STAP 1: Inspiratie in een ontwerp

Vertel ons waar jij echt naar snakt. Zoek je een grote tafel voor al die gezellige familie avonden? Een gezellig hoekje voor jou en je partner aan je salontafel? Of net een praktische indeling voor jouw horeca zaak? Wij gieten jouw inspiratie in een ontwerp.

STAP 2: Een persoonlijke touch

Tijd voor de details. Voor de materialen die je graag ziet, de kleuren waarmee je wilt werken en de perfecte afmetingen voor jouw interieur. Jij kiest zelf de houtsoort en afwerking van je favoriete meubelen. Zo zetten we de puntjes op de ‘i’ voor we écht aan de slag gaan.

STAP 3: Pure ambacht

In ons eigen Belgische atelier brengen we het ontwerp tot leven. Op basis van jouw input en onze collectie gaan we aan de slag. Met hout en metaal, met liefde en passie. De ingrediënten van onze meubelen met karakter. Handgemaakt, met oog voor detail.

STAP 4: Tot bij je thuis

En wanneer het klaar is, brengen we je handgemaakte meubelen tot bij jou. We leveren ze op een zelf gekozen adres en plaatsen alles volgens de regels van de kunst. Zo ben jij zeker van een professionele plaatsing.

STAP 5: Duurzaam genieten

Het allermooiste? Na al dat werk kun jij heerlijk duurzaam genieten. Van pure meubelen met karakter. Helemaal klaar om nieuwe verhalen te creëren. Gewoon bij je thuis. Da’s pas mooi.