De natuur in huis halen zonder planten!

Planten kunnen een groene touch geven aan jouw woning. Als je ze lang mooi wilt houden, vragen ze wel de nodige verzorging. Geen groene vingers? Geen probleem! Ook zonder planten kan je de natuur in huis halen. Wij vertellen jou graag hoe je dit kan doen.

Natuurlijk tafelen

Onze passie voor hout is groot, héél groot. Daarom zijn onze tafels en meubels handgemaakt en dit steeds met respect voor de natuur. Haal je een tafel van PURE Wood Design in huis, dan haal je ook een stukje natuur in huis! Ons eikenhout is gecertificeerd en ons steigerhout is volledig gerecycleerd. Wij werken enkel samen met leveranciers die kiezen voor een 100% duurzame aanpak. Zo kan jij op een verantwoorde manier genieten van jouw stukje natuur.

Bovendien steun jij met jouw aankoop de natuur. Wij bouwen namelijk mee aan een bos. Ja, echt waar! Als jij een tafel bij ons koopt, planten wij een boom in ons bos. 

Een tafel of meubel op maat van PURE Wood Design is dus de ideale manier om de natuur in huis te halen. Je kan onze collecties shoppen in onze concept stores in Diest en Merelbeke of op onze webshop!

Focus op natuurlijke kleuren

Kleuren doen wonderen! Ga je voor felle kleuren en verschillende contrasten? Dan kan jouw interieur er al snel onnatuurlijk uitzien. Als je zachte aardse tinten gebruikt, oogt dit al een stuk natuurlijker en rustiger. Focus dus op kleuren die je terugvindt in de natuur zoals beige, bruin, grijs, groen en wit. 

Je bent niet beperkt tot jouw muren. Meubels en accessoires kunnen jouw interieur ook met de natuur verbinden! Het servies van HKliving is een mooi voorbeeld. De mokken, borden, schaaltjes en theepotten zijn voorzien van aardse tinten en natuurlijk materiaal. Onmisbaar als je het ons vraagt! 

Materialen uit de natuur

Niets beter dan de natuur letterlijk in huis te halen! Dit doe je door materialen zoals hout, leer, katoen en linnen in jouw interieur te brengen. Gelukkig kan je hiervoor bij  ons terecht. Wij hebben een groot aanbod woonaccessoires en woonartikelen die voor die natuurlijke look kunnen zorgen! Zoals deze serveerplank van Bowls and Dishes:

Of wat dacht je van deze mooie groene decorset? En deze prachtige sculptuur van HKliving?

Kortom, bij Pure Wood Design zit je goed voor het creëren van een natuurlijk interieur. Ben jij klaar om de natuur in huis te halen? Maak dan nu hier jouw afspraak.

Tags:
Mascha Beekmans
Op deze blog delen wij onze liefde, passie en werk op het gebied van interieur, design en styling. Je vindt er tips die je gaan helpen in je keuze voor een nieuwe tafel, bank of een mooie set stoelen. Bovendien staat de blog boordevol inspiratie voor de totaalinrichting van jouw interieur. We geven tips over materiaalgebruik en kleurentrends. Natuurlijk ontbreekt ook onze eigen woonaccessoire collectie niet. Pure handgemaakte producten en natuurlijke materialen. Ontdek de nieuwste collecties, en hoe jij shopt mét karakter.

Meest bekeken

Categorieën