Cozy Cognac

Shop the look | Cozy Cognac

Gezellig stoer wonen

Ga voor een strak, maar stijlvol interieur met een tafel en stoelen in basis zwart-wit kleuren en verzacht met een tafelblad van natuurlijk steigerhout in combinatie met leder en woonaccessoires in cognac tinten. De zachte kleur van het hout met een sterk zwart metalen onderstel zorgt dat je tafel de show steelt in je eetkamer. Vervolledig je interieur met beton voor een stoere toets. Het warme leder in combinatie met natuurlijk en koud beton is de perfecte combinatie met het steigerhout én zorgt voor een gezellig en warm interieur. 

Brandal

INDUSTRIËLE TAFEL IN STEIGERHOUT MET ZWART STALEN FRAME

Een prachtig vormgegeven tafel met zacht steigerhout en een strak stalen frame die volledig op maat gemaakt kan worden in diverse afmetingen. Voor het metalen onderstel van onze Brandal kan je kiezen uit diverse kleuren poedercoating. Het zwart zorgt in dit interieur voor een stoere toets. De industriële tafel met strakke vormgeving is verkrijgbaar vanaf €890 met een standaard afmeting van 220 x 90 cm.

handles and more plank dragers
Handles and More Lederen Plankdragers - €29,95
hk living metalen draadstoel
HK Living Comfort Kit - €32,95
earthware ijzeren mand
Earthware Ijzeren Mand - €62,95
hk living noodle bowl
HK Living Noodle Bowls - €12,50
hk living plaid
HK Living Plaid Bruin - €39,95
Rattan Egg fauteuil - €395
earthware waxilelichthouder
Earthware waxinelichthouder - €29,95
Handles and more lederen handdoekring - €17,95

Iedereen is uniek, niemand is hetzelfde

Tafels helemaal volgens jouw wensen. Mix en match je favoriete materialen, bepaalde afmetingen en denk aan de afwerking. Aangevuld met een uitgebreide collectie stoelen en fijne woonaccessoires. Helemaal op jouw maat en 100% uniek! Shop de volledige look in onze concept stores in Diest & Merelbeke.