Black is back!

Het is Black Friday, en welk moment is er meer geschikt om onze nieuwste telg in de tafelbehandelingen voor te stellen?

Wie dacht dat orange the new black was zit goed fout, want er gaat niets boven écht zwart! En dat bewijst onze nieuwe zwarte olie behandeling maar al te graag. Stoer, krachtig of gewoonweg magnifiek? Wat je er ook van denkt, we love it!

De tafel van je dromen

Om de tafel van je dromen ook effectief tot werkelijkheid te laten komen kies je zelf de kleur en uitstraling. Dat is wat een tafel van PURE Wood Design zo uniek maakt, en de behandeling van je tafelblad hoort daar ook bij.

Met de verschillende soorten behandelingen heb je de mogelijkheid om de uitstraling van de tafel te bepalen. Er zijn heel wat mogelijkheden om de tafel er naar jouw wensen uit te laten zien, zo ook onze nieuwe zwarte olie behandeling.

Zwarte olie behandeling

Gewaagd? Misschien, maar het resultaat mag er zijn! Door de behandeling met de dekkende olie krijgt het hout een donkere, zwarte kleur die de tafel meteen heel wat pit geeft! 

Een perfect contrast in een licht interieur, maar ook een mooie eyecatcher als je meer donkere tinten in huis hebt. Qua aankleding zijn we het erover eens, zwart past bij alles!

LET OP: Een oppervlakte behandeld met olie zul je regelmatig moeten onderhouden voor een blijvende bescherming. Hiervoor hebben wij onderhoudszeep in onze collectie. Vraag hier gerust ons advies over!

Let's shop!

Oh ja, voor we het vergeten! Tot en met 31 december geniet je van combinatiekorting en krijg je maar liefst 10% korting op het totaalbedrag van je zitmeubilair bij aankoop van een tafel. 

De zwarte olie is vanaf nu beschikbaar als behandeling bij de aankoop van een tafel.

Tags:
Mascha Beekmans
Op deze blog delen wij onze liefde, passie en werk op het gebied van interieur, design en styling. Je vindt er tips die je gaan helpen in je keuze voor een nieuwe tafel, bank of een mooie set stoelen. Bovendien staat de blog boordevol inspiratie voor de totaalinrichting van jouw interieur. We geven tips over materiaalgebruik en kleurentrends. Natuurlijk ontbreekt ook onze eigen woonaccessoire collectie niet. Pure handgemaakte producten en natuurlijke materialen. Ontdek de nieuwste collecties, en hoe jij shopt mét karakter.

Meest bekeken

Categorieën