Binnenkijken bij Simply Life & Me: rust, duurzaamheid en natuur.

We mochten binnenkijken bij de 41-jarige Stefanie Rösch, die samen met haar man, haar 2 dochters, Mia en Lotta, en hun Parson Terriër in een prachtig huis in Schwäbisch Gmünd, een klein plaatsje bij Stuttgart woont. 

Wie op instagram @simplylifeandme volgt, kent haar misschien al. Daar laat ze je wegdromen door haar adembenemende foto’s van hun nieuwe huis.

Het gezin verhuisde in juni 2018 naar hun nieuwbouwwoning dat ze samen met een architect hebben ontworpen en gebouwd. Het resultaat: een klassiek zadeldak huis met schuifluiken en een zeer modern interieur met veel wanden in beton en een open dak. Kortweg, een droomhuis!

simply life and me terras pure wood design
simply life and me terras

Ons huis is echt een thuis.

Het interieur van Stefanie bestaat uit eenvoudige en tijdloze, natuurlijke materialen in een mix van oud en nieuw. Haar favoriete plekjes om te vertoeven zijn de bank naast de openhaard en de extra lange eettafel van Pure Wood Design waar heel het gezin aan kan zitten om te eten, werken, knutselen en genieten. Stefanie koos voor onze steigerhouten Brandal, met een wit stalen frame. Die combineert perfect in de neutrale kleuren van het pand en de natuurlijke uitstraling van elk detail. 

Wist je trouwens dat je online stalen kunt bestellen van onze steigerhouten tafels? Kies je favoriete afwerkingen en test ze uit bij je thuis. Een staal kost €10 per stuk. Bij aankoop van je PURE Wood Design meubel krijg je het bedrag volledig teruggestort!

simply life and me woonkamer pure wood design
simply life and me keuken pure wood design

Voor Stefanie was het belangrijk dat hun nieuwe huis meteen een thuis was voor iedereen. Een plek waar ze zich op hun gemak voelen en tot rust kunnen komen. Een grote tafel waar het hele gezin, maar ook vrienden gezellig aan kunnen zitten was hiervoor een must. 

“De mooiste momenten zijn wanneer we in een grote kring rond deze tafel zitten en vieren met een goede maaltijd.” 

simply life and me eetkamer pure wood design
hay j77 pure wood design
HAY J77
hay j110 pure wood design
HAY J110
pure blend pure wood design
PURE Blend
hay soft edge pure wood design
HAY Soft Edge

Duurzame decoratie

Naast een tafel van Pure Wood Design hebben ze hun huis gevuld met tal van andere designklassiekers zoals lampen van Verner Panton of Louis Poulsen, maar ook accessoires en decoratie van merken zoals HAY, FermLiving, enzovoort.

decoratie simply life and me
decoratie simply life and me
decoratie simply life and me

De praktische tip van Stefanie.

Neem voldoende tijd bij het kiezen van de meubels. Pas wanneer je in je nieuwe huis woont, zie je het beste welke stukken écht passen en welke niet. Creëer beetje bij beetje je interieur én koop duurzaam. Zoek dingen die tijdloos zijn en kijk eens naar wat tweedehands je te bieden heeft. Zo hebben wij bijvoorbeeld veel meubels van onze oma’s of tantes meegenomen. Da’s puur wonen.

tips simply life and me pure wood design
HAY Tray Table
HAY Tray Table
HK Living – Wit IJslandse schapenvacht
HK Living Cover
HK LIving kussen
HK Living Kussen
Hay Dot Cusion
HAY Dot Cushion

Je kan Stefanie volgen op instagram @simplylifeandme als je meer van haar prachtige huis wil zien! Het is echt de moeite waard.

Mogen we ook eens binnenkijken in jouw Pure Wood interieur? Geef ons een seintje. We vertellen héél graag jouw verhaal. 

Tags: