Binnenkijken bij Frauke De Laender

Deze maand mochten we binnenkijken bij Frauke De Laender. De 24 jarige spring in het veld die in Oost-Vlaanderen samenwoont met haar twee poezen, Rosie en Fleur. Frauke woont in een ruime, lichtrijke huurwoning die 6 jaar geleden volledig gerenoveerd werd. Het centraal punt in haar woning? Haar Pure Wood Design eettafel! 

Gek op styling

Frauke omschrijft zichzelf als redelijk druk en extravert persoon. Door de week is Frauke strateeg in een digital agency met een ambitie en passie voor content creatie en social media, die houdt van een uitdaging. In het weekend gaat ze graag de deur uit om iets te gaan drinken met vrienden, mooie plekken te ontdekken of familie te bezoeken. Wat maakt dat ze eigenlijk niet heel vaak thuis is. 

Toch heeft ze een voorliefde voor interieurinrichting en het goede leven. Dat weerspiegelt zich in haar bijberoep; bloggen over interieur, lekker en gezond eten, outfits en uitstapjes. Daarnaast maakt Frauke ook content in opdracht van verschillende bedrijven.

“Ik ben helemaal gek op styling, dus ik ben blij dat ik daar in mijn vrije tijd vaak mee bezig kan zijn!”

Home sweet home

“Mijn favoriete plek in huis is de woon- en eetkamer, dat is één groot geheel.” Frauke besloot een jaar geleden die ruimte volledig her in te richten met de juiste combinatie van kleuren, materialen, meubels en planten, zodat het interieur volledig bij haar persoonlijkheid past. “Het ademt echt ‘mij’!” De grote eettafel, of de ruime zetel zijn de plekken waar je Frauke heel vaak kan vinden. 

“Thuis betekent voor mij een plek waar ik 100% mezelf kan zijn, waar ik dingen terug vind die mij gelukkig maken, waar ik me niet hoef tegen te houden om te zeggen wat ik denk én waar mijn twee lieve fluffy vrienden te vinden zijn!”

Als je de voordeur binnenstapt moet je meteen zen worden, zegt Frauke. 

Mijn pure tafelen moment

Frauke’s favoriete #puretafelen moment? De talloze leuke etentjes, brunch momentjes en spelletjes avonden met vrienden. De avond eindigt altijd aan de eettafel. Het is echt een centraal punt van gezelligheid waar veel mensen aan kunnen zitten!

De favoriete merken van Frauke

Interieuraccessoires moeten niet altijd duur zijn! Dat bewijst Frauke met haar interieur. Ze combineert goedkopere stuks met duurdere exemplaren, en het resultaat is prachtig. 

Voor basisstukken kiest ze voor IKEA, Leen Bakker Casa en Flying Tiger, maar voor eyecatchers kiest ze voor de iets duurdere stuks van bijvoorbeeld Riverdale, of de eettafel van PURE Wood Design. De accessoires van Urban Nature Culture, het servies van HK living en andere leuke decoratie van Doing Goods vullen haar interieur verder aan.

“Ik ben ook grote fan van Marokkaanse accenten, zoals de mooie handgemaakte poef waar ik superblij mee ben!”

Frauke’s ultieme interieurtip

“Probeer je woning niet in één keer in te richten, maar laat je interieur organisch met je meegroeien. Op die manier ben je zeker dat je geen spijt krijgt van bepaalde aankopen. Mijn eerst zetel zag er heel leuk uit in de winkel, maar bleek achteraf niet zo handig te zijn met mijn katten, en niet zo ideaal te staan in mijn woonkamer. Ik merk dat stuks waar ik even over nadenk, vaak het langste meegaan én ook mijn favoriete stuks in huis zijn!”

Wil je meer zien van Frauke’s interieur? Volg haar dan op Instagram via @thelifefactory en neem zeker een kijkje op haar blog www.thelifefactory.be

Mascha Beekmans
Op deze blog delen wij onze liefde, passie en werk op het gebied van interieur, design en styling. Je vindt er tips die je gaan helpen in je keuze voor een nieuwe tafel, bank of een mooie set stoelen. Bovendien staat de blog boordevol inspiratie voor de totaalinrichting van jouw interieur. We geven tips over materiaalgebruik en kleurentrends. Natuurlijk ontbreekt ook onze eigen woonaccessoire collectie niet. Pure handgemaakte producten en natuurlijke materialen. Ontdek de nieuwste collecties, en hoe jij shopt mét karakter.

Meest bekeken

Categorieën