Binnenkijken bij Fem Hagen

Een nieuwe maand, een nieuwe binnenkijken bij, en deze keer bij Fem Hagen! De 32 jarige docent kunst en cultuur, techniek en ontwerpen woont samen met haar vriend Jules en zoontje Mees in een jaren 30 huis in het levendige Tilburg. Ze houdt van wielrennen én een mooi interieur!

De vorige bewoners gaven het huis al een moderne make-over. Zelf hebben ze dus maar een paar kleine dingen naar hun hand moeten zetten om er hun thuis van te maken.

Thuis moet er geleefd worden

Voor Fem mag er geleefd worden in huis. Regelmatig de boel helemaal omgooien hoort daar bij. Van het wisselen van schilderijen tot het opnieuw decoreren met verschillende accessoires. Ook echt in huis bezig zijn, of de tuin opknappen, maar vooral genieten. Op zaterdag naar de markt gaan, uitgebreid koken en écht genieten van het weekend.

Haar favoriete plek in huis? De zetel! “Nu dat Mees lekker rondkruipt vind ik het heerlijk om in de zetel te zitten en te kijken hoe hij rustig de boel verkent.”

Fem Hagen

Mijn pure tafelen moment

“Ons huis is pas echt een thuis voor mij als er een muziekje aanstaat en er wat rommel ligt.”

In Fem haar eetkamer staat een Brandal industriele tafel met zwart stalen frame van Pure Wood Design, waar ze regelmatig spelletjesavonden met vrienden hebben. Een echt #puretafelen moment waarbij ze Kolonisten van Catan of ‘Regenwormen’ spelen, en elkaar wat op stang jagen. “Dat is het liefste wat we doen!”

Andere #puretafelen momenten beleefd ze met haar gezin. “Mees kan nu ook aan tafel eten met zijn Tripp Trapp stoel. Zo gezellig! Hij vindt eten echt een feestje. En wij zitten er dan bij als trotse ouders met een kop koffie.”

Binnenkijken bij Fem Hagen
Binnenkijken bij Fem Hagen

De favoriete merken van Fem

Zoals ze het op haar Instagramprofiel beschrijft houdt Fem van een wit, zwart interieur met een tintje. Haar interieur is gevuld met accessoires van merken zoals HK Living, Sissy-Boy en Loods 5, maar ook met niet-design items van Hema en Karwei, bijvoorbeeld. Zo creëren ze een unieke look, met een mix aan karaktervolle woonaccessoires. 

“Zij hebben regelmatig een collectie met rustige en kleurloze items. Iets wat helemaal bij ons interieur past! Het enige kleurrijke wat ik koop zijn Storytiles. Dat zijn kleine kunstwerkjes voor aan de muur. Bij elk tegeltje kun je wel een leuk verhaal verzinnen.”
Binnenkijken bij Fem Hagen
Binnenkijken bij Fem Hagen
Binnenkijken bij Fem Hagen

Fem's ultieme interieurtip

“Koop niet te veel tegelijk, maar vernieuw beetje bij beetje! Je zal zien dat het geheel dan veel beter met elkaar matcht dan dat je allemaal nieuwe meubels tegelijk koopt. Je huis inrichten doe je niet op 1 dag, maar voor heel je leven.”

Wil je meer zien van Fem’s interieur?

Volg haar dan op Instagram via @binnenkijken.bij.fem!

Mascha Beekmans
Op deze blog delen wij onze liefde, passie en werk op het gebied van interieur, design en styling. Je vindt er tips die je gaan helpen in je keuze voor een nieuwe tafel, bank of een mooie set stoelen. Bovendien staat de blog boordevol inspiratie voor de totaalinrichting van jouw interieur. We geven tips over materiaalgebruik en kleurentrends. Natuurlijk ontbreekt ook onze eigen woonaccessoire collectie niet. Pure handgemaakte producten en natuurlijke materialen. Ontdek de nieuwste collecties, en hoe jij shopt mét karakter.

Meest bekeken

Categorieën