Betaalmethoden

Snel en veilig betalen

In onze webshop ben je verzekerd van een veilige betaling, op de manier die voor jou het best uitkomt. Niemand kan je gegevens zien of misbruiken. Dat komt door de maximale beveiliging door Mollie.

Je kan in onze webshop betalen met de volgende betaalmogelijkheden: Banktransfer, Maestro, Bancontact, Ideal, Sofort, Visa, Giropay, Mastercard, PayPal

Aanbetaling via overschrijving

Betaal je liever niet online? Je kunt het bedrag van je bestelling ook overschrijven naar het ING rekeningnummer BE94 6528 3663 7614 (BIC/SEPA: BBRUBEBB) aan PURE Wood Design BVBA als ontvanger. We vragen geen volledige betaling bij een overschrijving, maar een aanbetaling van maximum 40% van het orderbedrag. Het restbedrag kan bij levering worden voldaan. 

Betalen bij het afhalen in Lommel

Haal je je bestelling op in ons werkatelier in Lommel? Dan kun je je producten ter plaatse contant betalen.

Betalen op rekening
In bepaalde situaties is het mogelijk om bij PURE Wood Design op rekening te betalen. Voorafgaand aan je bestelling dien je een mail te sturen naar info@purewooddesign.be met daarin je gegevens. Vervolgens zullen wij deze gegevens zo spoedig mogelijk beoordelen. Wanneer de beoordeling hiervan positief is bevonden, dan kun je voortaan op rekening bestellen.

Mollie

PURE Wood Design maakt gebruik van de betaalmethoden van Molie. en Paypal. Onze webwinkel is voorzien van vele verschillende veilige betaalmethoden. En ‘veilig’ houdt in dat niemand je gegevens kan zien of kan misbruiken. Maximaal beveiligd dus.

Mollie biedt wereldwijd betaalmethoden aan waardoor u met uw meest favoriete betaalmethode af kunnen rekenen. Het is één van de meest gekozen en lokale betaaloplossingen om veilig betalingen online uit te voeren.