Bestellen

Bestellen? Online of in onze conceptstore

Verliefd geworden? Bestel je favoriete meubelen op onze webshop. Kies je afmeting, de behandeling van het hout, de kleur van je product of het staal van je tafel, afhankelijk van het product dat je wilt bestellen.

Een speciale wens? Op zoek naar uitgebreid advies? Je bent van harte welkom in onze winkel. Ontdek de mogelijkheden van ons maatwerk, of maak een afspraak in onze conceptstore in Diest. Onze specialisten helpen je graag verder.

Bestellen in de webshop

Plaats je product in je winkelmandje, vul je gegevens in en doorloop elke stap van het bestelproces. Betalen doe je via onze betaalmodule of met een overschrijving. Bij een overschrijving vragen wij 40% voorafbetaling op het rekeningnummer van PURE Wood Design. Nadat je op ‘Afrekenen’ klikt ontvang je een e-mail met de orderbevestiging.

De status van je bestelling opvolgen

Na je bestelling ontvang je een orderbevestiging via e-mail. Zo weet je dat je bestelling succesvol is geplaatst. Van zodra je bestelling wordt ingepland voor levering ontvang je opnieuw een e-mail met de leveringsdatum.

Na je akkoord hierop plannen we een exact tijdstip in, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Gemiddeld is onze levertijd 6 tot 8 weken.  

Je bestelling wijzigen of annuleren

Heb je een foute bestelling geplaatst of wil je toch nog iets wijzigen? Geen probleem. Informeer ons zo snel mogelijk. Als we nog niet zijn gestart aan jouw bestelling kunnen we de nodige wijzigingen nog doorvoeren.

Stuur een e-mail naar info@purewooddesign.be met het ordernummer van je bestelling, of bel ons op het telefoonnummer 0032 11 72 78 57 (elke werkdag beschikbaar van 09:00 tot 17:00).

Je bestelling afhalen in de winkel

Het is niet mogelijk om je bestelling af te halen in onze conceptstore. We leveren je bestelling altijd bij je thuis en zorgen meteen ook voor de montage. Toch liever komen afhalen? Dat kan wel in ons werkatelier in Lommel (Maatheide 98A). Vraag ernaar bij onze medewerkers!

De collectie bekijken in de winkel voor je bestelling

Een groot deel van onze collectie tafels, stoelen en andere meubelen is te bekijken in onze concept store in Diest. Wil je zeker zijn dat het item van je wensen er staat? Geef ons een seintje! Stuur een e-mail naar info@purewooddesign.be met het ordernummer van je bestelling, of bel ons op het telefoonnummer 0032 11 72 78 57 (elke werkdag beschikbaar van 09:00 tot 17:00).