Combinatiekorting: 10% op stoelen bij aankoop tafel

geldig tot 31 december , 2020

Tafel én stoelen nodig? Shop ze samen, en krijg maar liefst 10% korting op het totaalbedrag van je zitmeubilair. Twijfel je nog over welke stoelen of bank het best bij je tafel past? Geen probleem! Je krijgt de korting tot 6 maanden na aankoop van je tafel. Zo geniet je toch van een prachtig totaalplaatje aan een mooie prijs. 

Bestel je in een van onze winkels? De 10% korting wordt direct voor je verrekend. Bestel je online? De korting verrekenen wij achteraf voor je en het bedrag wordt gecrediteerd of verrekend met je voorschotbetaling (technisch is het momenteel niet mogelijk om de korting direct online te verrekenen).

 

*deze actie is niet combineerbaar met andere acties of kortingen *bestelling moet eet- of bureautafel inclusief min 1 stoel/1 zitbank inhouden *Stoelen kunnen ook later worden aangekocht, de korting is max 6 maanden na eerste aankoop geldig. * korting geldt op een combinatieaankoop van tafel en stoel/zitbank, korting wordt verrekend op de stoelenaankoop, korting is niet van toepassing op andere onderdelen van de bestelling. * de actie is persoonsgebonden