Aan tafel! Het pronkstuk in je woning.

Hét meubelstuk dat iedereen in huis heeft? Een eetkamertafel. Er is een groot verschil tussen ergens wonen en ergens ‘thuis zijn’. Dat is een gevoel. Een paar items in je woning creëren dat gevoel. Eentje daarvan is zo’n eettafel.

Het pronkstuk in je woning

Niet zomaar een tafel, maar een échte familie-tafel. Dat klinkt eenvoudig: een paar poten, een blad en voila! Toch is het meer dan dat. Een eetkamertafel verandert de ruimte in het hart van je huis. Het is hier waar je mooie momenten viert, gesprekken voert, lacht, speelt en eet. Je denkt dus maar beter twee keer na over de aanschaf van dit meubelstuk.

tafel steigerhout pronkstuk

Mét karakter

Jouw tafel draagt dus heel wat betekenis met zich mee. Dat weten we bij PURE Wood Design maar al te goed. Daarom houden we bij de keuze van onze materialen en vormen altijd rekening met jouw karakter. Stoere, dikke eikenhouten bladen, fijn notenhout of geleefd steigerhout: wij hebben het allemaal in huis.

pronkstuk tafel steigerhout

Mascha Beekmans
Op deze blog delen wij onze liefde, passie en werk op het gebied van interieur, design en styling. Je vindt er tips die je gaan helpen in je keuze voor een nieuwe tafel, bank of een mooie set stoelen. Bovendien staat de blog boordevol inspiratie voor de totaalinrichting van jouw interieur. We geven tips over materiaalgebruik en kleurentrends. Natuurlijk ontbreekt ook onze eigen woonaccessoire collectie niet. Pure handgemaakte producten en natuurlijke materialen. Ontdek de nieuwste collecties, en hoe jij shopt mét karakter.

Meest bekeken

Categorieën