A match made in heaven: welke tafel bij jou past.

Het lijkt makkelijk, zo’n nieuwe tafel kiezen voor je interieur. Tot je beseft hoeveel mogelijkheden er bestaan. Rond, rechthoekig, lang, kort, in eik of steigerhout … En dan hebben we het nog niet gehad over al die mogelijke behandelingen. Onze beste tip? Begin bij de basis. Denk even na over wat jij echt belangrijk vindt in je eetkamer. Comfort? Looks? Feestjes? Multifunctionaliteit? Jouw levensstijl bepaalt in grote mate voor welke meubels jij moet gaan. 

Wij zetten vandaag vijf heel uiteenlopende stijlen op een rij. Stuk voor stuk echte eyecatcher, maar allemaal met hun eigen sterke persoonlijkheid. Ben jij benieuwd welke tafel bij jou past? Lees mee! 

Hedensted: verfijnd en modern

Hou jij van verfijnde looks? Eenvoudig en minimalistisch, maar altijd met oog voor detail. Onze slanke, steigerhouten Hedensted is jouw ideale tafel. Hij lijkt sterk op onze topfavoriet, de Brandal, maar creëert door één element een wereld van verschil: het tafelblad is ingelegd in het stalen frame. Dat zorgt ervoor dat de stoere touch wegvalt, en de soberheid overheerst. Deze tafel past dus perfect in een modern of natuurlijk Scandinavisch interieur met veel licht en zachte ton-sur-ton kleuren. 

hedensted pure wood design

PURE Concru: gezellige romanticus

Je hoeft niet altijd grootse plannen te hebben voor je tafel. Soms is ‘klein maar fijn’ dan ook de beste optie. Onze ronde PURE Concru leent zich hier perfect toe. Het is een tafel waar je gewoon gezellig samen kan zijn. Lekker kort bij elkaar. Bovendien is deze tafel écht super comfortabel. Doet perfect wat hij moet doen, en blijft enorm onderhoudsvriendelijk in z’n taak. Krasvast, slijtvast en kleurvast door de unieke samenstelling van het blad. 

pure concru tafel rond

Karlsted: uniek en karaktervol

Ga jij ook wel op zoek naar opvallende, karaktervolle elementen om jouw interieur mee vorm te geven? Je kent het wel: “Nee, ik wil niet zomaar de eetkamer die iedereen al heeft.”. Als jij dit al minstens drie keer hebt gezegd tijdens je zoektocht naar je nieuwe meubelen, dan is deze Karlsted misschien wel iets voor jou. Opvallend eikenhouten blad van maar liefst 4cm dik, speciaal ontworpen stalen onderstel. en heel veel persoonlijkheid. Jep, dat allemaal in één tafel. 

pure wood design eik karlsted staal

Olsborg: eigentijds en avontuurlijk

En voor alle avontuurlijke durfallen staat onze Olsborg klaar. Dit eigentijds design is net dat tikkeltje anders door het blad van authentiek sloophout. Kun je duidelijk zien aan de verschillende kleuren planken, van donkergrijs tot natuurlijk warm hout. Het geheel wordt afgewerkt met slanke stalen poten. Da’s modern, maar gedurfd. Kleurrijk, maar strak. Zin in een uitdaging? Zet deze alvast op je lijstje!

Olsborg tafel sloophout

Holmegaard: warm en passioneel

En last, maar zeker niet least: onze Holmegaard met notenhout is voor al diegenen die wel van dat tikkeltje meer houden. Voor mensen die veel liefde hebben om te geven en houden van warme momenten thuis met het hele gezin. Niet super romantisch in dat opzicht, maar wel passioneel en modern. De natuurlijke warme kleur van het notenhout is de perfecte match! 

 

holmegaard notenhouten tafel
Tags: