8 dingen waarmee je de herfst in huis haalt.

De herfst! Stiekem ons favoriete seizoen, want wat is er leuker dan gezellig knus thuis zitten met een dekentje en een heerlijk kopje thee, koffie of misschien wel een glühwein? Het is nog leuker als ook je interieur helemaal herfstproof is, en dat kan al met een paar kleine aanpassingen!

1. Tover met kleur

Je interieur aankleden met warme herfstkleuren is kinderspel! Warme tinten zoals okergeel, bordeaux, blauw of groen brengen al meteen sfeer in huis. Kies enkel accessoires om te vervangen in deze herfstkleuren en je bent helemaal klaar voor die gezellige avonden.

2. De herfst aan tafel

Om het plaatje helemaal compleet te maken kan je ook je servies in een herfst jasje steken. Mokken en kommen in warme tinten maken het meteen gezellig aan tafel. Of een extra grote mok voor je tas thee? 

3. Droogbloemen

Helemaal hip en trending zijn droogbloemen. En wij zijn ook fan! Je haalt de natuur in huis, maar dan wel met een herfsttintje! Nog een voordeel, droogbloemen verwelken niet. Extra lang genieten van je prachtige boeket dus!

4. Moving time!

We begrijpen dat je niet meteen je hele huis wil verven of een ander behang op de muur wil om de herfst in huis te halen. Maar het kan ook makkelijker! Door je meubels te verplaatsen bijvoorbeeld. Door je eetkamer en woonkamer te herinrichten krijg je onmiddellijk een andere look. Wat dacht je van de zetel voor het raam te plaatsen, om zo meer van het daglicht tijdens de donkere dagen te genieten? 

5. Niet alleen kleur, maar ook geur!

Je interieur is al bijna klaar voor de herfst, maar niet alleen het oog wil wat. Denk ook aan de heerlijke herfstgeur die je in huis kan halen, met heerlijke geurkaarsen bijvoorbeeld! Ze ruiken niet alleen lekker, maar zien er ook nog eens leuk uit. Als de kaarsen op zijn kan je de potjes hergebruiken, voor bijvoorbeeld een plantje in te zetten!

HK Living - geurkaars

6. Handmade in…

Weg met massaproductie, hello unieke woonaccessoires! We kiezen steeds meer voor een uniek interieur, en merken met een verhaal. Bij PURE Wood Design zetten we hier heel sterk op in, en kiezen we enkel voor merken met een verhaal dat bij ons past. Producten die gemaakt zijn met aandacht voor mens en natuur.

7. Luxueus de herfst in!

Wat we hiermee bedoelen zijn luxe stoffen natuurlijk! Een heerlijk warm thuisgevoel creëren met kussen en plaids in velvet of woonaccessoires in goud, zilver, of zelfs marmer!

8. Met een paar simpele aanpassingen

Als je niet wil beginnen met verven, behangen, verschuiven of wat dan ook, kan je ook met een paar simpele aanpassingen je interieur herfstproof maken. De ultieme tip? Kies voor een tapijt! Een tapijt brengt meer warmte, meer sfeer en geeft je meteen een andere look. En ander voordeel is dat je geen koude voeten meer zal hebben!

Hulp nodig bij het omtoveren van je interieur? Onze experts staan voor je klaar met interieuradvies, online, in onze concept stores, of gewoon bij je thuis!

Tags:
Mascha Beekmans
Op deze blog delen wij onze liefde, passie en werk op het gebied van interieur, design en styling. Je vindt er tips die je gaan helpen in je keuze voor een nieuwe tafel, bank of een mooie set stoelen. Bovendien staat de blog boordevol inspiratie voor de totaalinrichting van jouw interieur. We geven tips over materiaalgebruik en kleurentrends. Natuurlijk ontbreekt ook onze eigen woonaccessoire collectie niet. Pure handgemaakte producten en natuurlijke materialen. Ontdek de nieuwste collecties, en hoe jij shopt mét karakter.

Meest bekeken

Categorieën