Dit zijn de voordelen van een tafel op maat.

Een tafel op maat is niet zomaar een tafel. Het is de tafel van je dromen die perfect past in je eetkamer. Helemaal afgestemd op je stijl en persoonlijkheid. Heel wat voordelen dus, als je het ons vraagt! Maar welke dat precies zijn, vertellen we je graag.

Waarom een tafel op maat?

Iedereen is uniek, niemand is hetzelfde. En dat geldt ook voor je interieur. Daarom maken wij bij PURE Wood Design onze tafels helemaal volgens jouw wensen, 100% op maat. 

Je mixt en matcht je favoriete materialen voor het tafelblad en het onderstel, bepaalt zelf de afmetingen en kiest uit een tal van afwerkingen en behandelingen. Zo creëer je de tafel van je dromen die écht bij jou, en in je interieur, past.

Tafel op maat

Aangepast aan elke situatie of ruimte

Eén van de voordelen van een tafel op maat is dat je de afmetingen kan afstemmen op een specifieke situatie of ruimte. Hierdoor kan je de ruimte naar eigen smaak en comfort inrichten en zit je nooit met een overschot of tekort aan tafel. Altijd plaats genoeg dus om je hele gezin aan tafel te krijgen!

Aangepast aan je persoonlijke stijl

Omdat je bij een tafel op maat alle onderdelen zelf kiest, kan je de tafel dus aanpassen naar je persoonlijke stijl. Van de houtsoort van het tafelblad, tot de kleur van poedercoating op het onderstel. Verkies je notenhout of heb je toch liever steigerhout? Alles kan! Ons ruime aanbod kleuren en behandelingen zorgen dat ieder zijn goesting kan vinden.

Aangepast aan je huidige interieur

Kies je voor een tafel op maat, dan heb je de mogelijkheid om deze aan te passen aan je huidige interieur. Een nieuwe tafel hoeft niet te betekenen dat je al je meubels gaat moeten vervangen. Nee, je past je nieuwe tafel gewoon aan aan je meubels zodat je interieur een mooi geheel vormt! Handig, of niet?

Ja, ook in kleinere ruimtes!

Het is vaak een moeilijke opdracht om een tafel te vinden voor kleinere ruimtes. Met een tafel op maat is dat verleden tijd. Je kiest de afmetingen van je tafel helemaal zelf, zodat je tafel ook perfect past in de kleinere eetkamer! 

Op maat tafel design
100% op maat
Tafels op maat

Van inspiratie naar realisatie

Ben je overtuigd door de voordelen van een tafel op maat en wil je graag je eigen tafel samenstellen? Heb je een prachtig ontwerp gezien, een moodboard vol inspiratie en een hoofd vol ideeën? Dan helpen we je graag de tafel van je dromen te ontwerpen! Vertel ons je wensen en stel je vragen, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Makkelijk, toch? 

Kom alle mogelijkheden ontdekken in onze conceptstores in Diest en Merelbeke, of maar een afspraak met één van onze specialisten via info@purewooddesign.be.d

Tags:
Mascha Beekmans
Op deze blog delen wij onze liefde, passie en werk op het gebied van interieur, design en styling. Je vindt er tips die je gaan helpen in je keuze voor een nieuwe tafel, bank of een mooie set stoelen. Bovendien staat de blog boordevol inspiratie voor de totaalinrichting van jouw interieur. We geven tips over materiaalgebruik en kleurentrends. Natuurlijk ontbreekt ook onze eigen woonaccessoire collectie niet. Pure handgemaakte producten en natuurlijke materialen. Ontdek de nieuwste collecties, en hoe jij shopt mét karakter.

Meest bekeken

Categorieën